onurkarahan
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 13
- Excel V
- Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba,
Geçen hafta paylaştığım dosyanın birinci adımı tamamlandı teşekkür ederim.
Eke ilk adımı tamamlanmış dosyayı da ekliyorum.
İkinci adım:
"BALIKESİR SEVK PLANI DENEME" dosyasında "MÜŞTERİ 1" sayfasında kırmızı kenarlık yaptığım bölümü "BALIKESİR SEVK" dosyasında oluşturmak istiyorum.
Buradaki amaç "SİPARİŞLER" sayfasındaki MÜŞTERİ isimlerine göre ve "TERMİN TARİHİ"ne göre "SİPARİŞ MİKTARI"nı haftalara bölünmüş tablo içine aktarmak. "SİPARİŞLER" sayfasında termin tarihi en erken olan siparişe göre bu tabloların oluşması gerekiyor. 10 haftalık tablo benim için yeterli olacaktır. Tablo düzeni "BALIKESİR SEVK PLANI DENEME" dosyasındaki gibidir.
Bu tabloyu da 30.satırdan itibaren başlatabiliriz. Çünkü ilk yapılan adımla üst üste çakışmaması için.
Geçen hafta paylaştığım dosyanın birinci adımı tamamlandı teşekkür ederim.
Eke ilk adımı tamamlanmış dosyayı da ekliyorum.
İkinci adım:
"BALIKESİR SEVK PLANI DENEME" dosyasında "MÜŞTERİ 1" sayfasında kırmızı kenarlık yaptığım bölümü "BALIKESİR SEVK" dosyasında oluşturmak istiyorum.
Buradaki amaç "SİPARİŞLER" sayfasındaki MÜŞTERİ isimlerine göre ve "TERMİN TARİHİ"ne göre "SİPARİŞ MİKTARI"nı haftalara bölünmüş tablo içine aktarmak. "SİPARİŞLER" sayfasında termin tarihi en erken olan siparişe göre bu tabloların oluşması gerekiyor. 10 haftalık tablo benim için yeterli olacaktır. Tablo düzeni "BALIKESİR SEVK PLANI DENEME" dosyasındaki gibidir.
Bu tabloyu da 30.satırdan itibaren başlatabiliriz. Çünkü ilk yapılan adımla üst üste çakışmaması için.
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.