• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü sevk planı-2

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

onurkarahan

Yeni Üye
Aldığı beğeni
13
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba,
Geçen hafta paylaştığım dosyanın birinci adımı tamamlandı teşekkür ederim.
Eke ilk adımı tamamlanmış dosyayı da ekliyorum.

İkinci adım:
"BALIKESİR SEVK PLANI DENEME" dosyasında "MÜŞTERİ 1" sayfasında kırmızı kenarlık yaptığım bölümü "BALIKESİR SEVK" dosyasında oluşturmak istiyorum.
Buradaki amaç "SİPARİŞLER" sayfasındaki MÜŞTERİ isimlerine göre ve "TERMİN TARİHİ"ne göre "SİPARİŞ MİKTARI"nı haftalara bölünmüş tablo içine aktarmak. "SİPARİŞLER" sayfasında termin tarihi en erken olan siparişe göre bu tabloların oluşması gerekiyor. 10 haftalık tablo benim için yeterli olacaktır. Tablo düzeni "BALIKESİR SEVK PLANI DENEME" dosyasındaki gibidir.

Bu tabloyu da 30.satırdan itibaren başlatabiliriz. Çünkü ilk yapılan adımla üst üste çakışmaması için.

Konu Sahibi
Merhaba TÜM MÜŞTERİLER sayfasıyla ilgili örneği manuel şekilde oluşturdum. Diğer sayfalardan tek farkı MALZEME TANIMI sütununa SİPARİŞLER sayfasından aldığı verilerden MÜŞTERİ İSMİ-ÜRÜN TANIMI gelmesini istiyorum. Toplu tüm sevkiyatlar olacağı için müşterilerin karışmasını istemiyorum
1672040796661.png
1672040823586.png

Kontrol eder misiniz?

Çözüm
Yukardaki dosyayı tekrar indirin. Güncelledim.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri