Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
Alpi hocam en son gönderdiğim dosya üzerinde yapsaydınız sanki olacak gibiydi.Neyse sağlık olsun olmuyorsa olmasın.Size zahmet verdiğim için kusura bakmayın hakkınızı helal ediniz.Sanırım bu sefer oldu.
Alpi hocam galiba ben anlatamadım bu sefer farklı anlatmaya çalışayım.Ayrıca bu gönderdiğim dosya üzerinde çalışırsanız sevinirim. Kalem sayısını biraz daha düşürdüm (200 adet gibi kaldı).Şimdi STOK LİSTESİ'nde (Y) sütunu süzülmüş haliyle varsayalım.(Y*O) sütunundaki hücrelerin çarpımı sonucu (X) sütunundaki hücreye yazdırıyoruz.(F) sütünundaki hücreleride (X) sütunundaki hücrelerin değerinden çıkartarak STOK HAREKET LİSTESİ'ne toplu yazdırmak istiyoruz.(Y*O) (X) hücresine,(F-X) STOK HAREKET LİSTESİ'ne yazdırmak istiyoruz.Yani (Y) sütunundaki hücre değerleri 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 gibi değişebilir,değiştiği zamanda çarpan olduğu için (X) sütunundaki hücrelerde değişecek hayliyleSon eklediğim dosyada eksik kalan nedir, söylerseniz kontrol edebilirim.
Burada F den X'i çıkarıyordum. Tam tersi mi olacak?(F) sütünundaki hücreleride (X) sütunundaki hücrelerin değerinden çıkartarak STOK HAREKET LİSTESİ'ne toplu yazdırmak istiyoruz.
Burada da tam tersi F-X demişsiniz.(F-X) STOK HAREKET LİSTESİ'ne yazdırmak istiyoruz.