• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Yönetici onay işlevi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaanin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntülenme 967
  • Etiketler Etiketler
    onay kutusu
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

kaanin

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Herkese Merhaba,

Şirkette yöneticilerden ıslak imza yerine geçebilecek excel yada outlook ta basit bir onay işlevine ihtiyacım var. Şirket dışında olduklarında da mail üzerinden kendi şifreleri ile onay verebilseler?
İlginiz, bilginiz için teşekkür ederim.

Çözüm
Bir defaya mahsus yöneticileriniz kendilerini ve şifrelerini bizzat kendisi dosyaya tanımlayacak ve kaydedecek.
Tabi mantıken siz bu şifreyi bilmemelisiniz.
Sonrasında her onay için bu belgeyi yöneticinize gönderip onaylatacaksınız.
O da yeni oluşan dosyayı size geri gönderecek.
Siz de mailinizde saklayacaksınız.
Dosya ektedir.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
buradan e-imza alınsa işinizi görmez mi?

Konu Sahibi
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
buradan e-imza alınsa işinizi görmez mi?
Değerli Moderatör dostum,
açıkcası daha basit bir işlevi araştırıyorum. yöneticiye tanımlı bir şifre olsa, dosya ya şifreyi girince onaylamış olsa vs gibi?
Cevabınız için teşekkür ederim.

Bir defaya mahsus yöneticileriniz kendilerini ve şifrelerini bizzat kendisi dosyaya tanımlayacak ve kaydedecek.
Tabi mantıken siz bu şifreyi bilmemelisiniz.
Sonrasında her onay için bu belgeyi yöneticinize gönderip onaylatacaksınız.
O da yeni oluşan dosyayı size geri gönderecek.
Siz de mailinizde saklayacaksınız.
Dosya ektedir.

Çözüm
Konu Sahibi
Ellerinize, emeğinize sağlık. bunu benim formuma eklemeya çalışıyorum. bir de bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri