• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Yinelenen Değer Makro

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Berrak

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2013 EN
Konu Sahibi
Merhaba, eklediğim linkte yer alan kodu benzer bir dosya için kullanmak istiyorum ama kodların açıklamasına ihtiyacım var yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

link

Çözüm
bu çözüm başlangıç için biraz ağır. Ancak yinede öğreneyim derseniz dictionary konusunu okuyup uygulayabilirsiniz. Bu konuyu okurken collection konusunuda beraber okumanızda fayda var
ilk sütündaki benzersiz değerleri bulup benzersiz olan satırı virgül ile birleştiren kod var. Kodun anlayamadığınız yeri neresidir

Konu Sahibi
Makro bilmiyorum, öğrenmeye çalışıyorum hangi kod ne için yazılmış onu anlayamadım. Forumdaki bazı dosyalara kodlar açıklamalı olarak eklenmiş onlar üzerinden uygulama yapıyordum bu dosyadaki kodların açıklamasına da bu sebeple ihtiyacım var.

bu çözüm başlangıç için biraz ağır. Ancak yinede öğreneyim derseniz dictionary konusunu okuyup uygulayabilirsiniz. Bu konuyu okurken collection konusunuda beraber okumanızda fayda var

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri