• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru Veri ortalaması hakkında sorum olacak

Arel

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Dosya-1 içinde bir günün farklı saatlerine ait veriler bulunmakta. Her yeni gün için veriler eklenmektedir. Farklı saatlerde eklenen bu verilerin ortalamasını farklı bir excel dosyasına tarihle eşleşecek şekilde tek bir veri olarak aktarmak istiyorum. Ayrıca bunu Dosya-1 içindeki her sayfa için aynı şekilde uygulamak istiyorum. Çünkü dosya bir içindeki sayfa sayısının fazla olmasından dolayı verilerin aktarımı fazla zaman alıyor. Bunun için bir makro yada başka bir yol var mı ? Eğer tam olarak sorum anlaşılmaz ise akşam örnek dosyada ekleyebilirim konuya , teşekkür ederim iyi çalışmalar .

Örnek dosyanızı detay vererek ekleyiniz.

Merhaba Arel

1. Günün yanında bulunan saat değerinin karşısında C:BP sütunları arasındaki değerlerin ortalamaları mı alınacak? Yoksa boyalı hücrelerdeki değerlerin ortalamaları ayrı ayrı mı alınacak?
2. C:BP arasındaki değerlerin ortalamasını istiyorsan; en küçük değeri 0 en büyük değeri 1300-1400 lü olan sayıların ortalamasını almak istiyorsun. (Bu bana mantıksız geldi) Belki de x günü farklı saatlerde alınan değerlerin ortalamalarını almak istiyorsun. İstediğin şeyi biraz daha açman gerektiğini düşünüyorum.

Kolay gelsin

Geri