• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü veri çekme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

bestfrht

Yeni Üye
Aldığı beğeni
2
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
YAPMAK İSTEDİĞİM :
sonuç sayfasındaki B2 sütununa yazdığım tarih koşuluna göre B3,B4,B5,B6,... daki sayfa isimleri makine-01, makine-02, makine-03, makine-04, .....,makine-016, sayfalardaki A sütunu içerisinde yazdığım tarihin K ve L sütunu karşılığına gelen tamsayı olarak girilen değerleri sonuç sayfasındaki makine adlarının karşılığındaki C ve D sütunundaki hücrelere saat:dakika cinsinden yazdırmak istiyorum.

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

Çözüm
hocam iki alternatif sunabildim kontrol edin
1. makrolu
2. si formüllü ancak her sekme için ayrı ayrı formül girmeniz gerekiyor. Sekme isimlerini formülle sıralayamadığımız için pratik olmadı
ya tamsayı değilse, mesela makine-02 de değer 1 ve 0,5?

herhalde saattir

Kontrol ediniz

çok teşekkürler emeğinize sağlık çok güzel olmuş artık saat konusu dert etmemeliyim.
aşağı doğru makine adına göre çoğaltırsınız sanırım onu farkettiniz. Kolay gelsin

Konu Sahibi
aşağı doğru makine adına göre çoğaltırsınız sanırım onu farkettiniz. Kolay gelsin
Hocam kusura bakmayın bir konuda takıldım
HTML:
CoffeeScript:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Hocam kırmızı ile işaretlediğim makine adları başvurusunu sekmelerde yazan makine adlarından alabilir miyiz?

yani dolaylı komutu yerine mi anlayamdım soruyu ?

gördüm hocamda biraz zor soru sordun galiba alternatif bulabilirsem döneceğim

hocam iki alternatif sunabildim kontrol edin
1. makrolu
2. si formüllü ancak her sekme için ayrı ayrı formül girmeniz gerekiyor. Sekme isimlerini formülle sıralayamadığımız için pratik olmadı

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri