11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı İMSAKİYESİ
İmsaka Kalan İmsak Saati
  • DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru VBA User Form Admin/User yetkilendirme

Konu sahibi son olarak 9 saat önce görüldü

eferme

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Windows 10 Google Chrome 145
Merhabalar ekteki dosya ,
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
buradaki video bir bir her şeyiyle uyguladım olmadı eksik nedir yardımcı olurmusunuz , 3-4 kere sıfırdan yaptım olmadı, ekteki hatayı alıyorum

Not : çok aşırı vba bilgim yok öğrenmeye çalışıyorum.

Untitled.png

Ekli dosyalar

Windows 10 Opera 127
Siz tam olarak ne yapmak istiyorsunuz?
Düzeltmek yerine yeniden yapmak daha kolay olabilir.

Windows 10 Opera 127
Nasıl bir sistem istediğinizi sormuştum. Biraz açıklama yapsanız belki çözüm bulunur.

Daha önce sorulan benzer bir soruya hazırladığım dosya ekte işinizi görür mü kontrol edin.

Dosyayı açtığınızda Giriş formu açılacak, ekli kullanıcılar, parolaları ve yetkileri aşağıda. Bu bilgiler USER sayfasında da bulunmakta.
KULLANICI PAROLA
BURAK 1234 Tam Yetkili
ARİF 2345 Sayfa1, CommandButton1
VELİ 3456 Sayfa2, CommandButton2
ZEKİ 4567 Sayfa2, Sayfa3, Sayfa4, Sayfa5, CommandButton3

BURAK tam yetkili ayarladığım için ilk önce BURAK ile giriş yapın.
USER sayfasında Sayfa adları, buton adları var, bunların altlarında 1 yazan hücrelere denk gelen kullanıcılar o sayfa ve butonlarda yetkilidir. İstediğinizi yetkilendirmek için istediğiniz yere 1 yazarak değiştirebilirsiniz.

Eğer buton yetkilendirmek isterseniz USER sayfasında gerekli yere 1 yazmanız ve Panel1 formunun kod sayfasına butonun click olayına aşağıdaki gibi kod yazmalısınız.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Bu kod o butonun yetkisiz çalıştırılmasını engeller.
Bu kodu başka formlarda da kullanabilirsiniz.

İstediğiniz kadar kullanıcı, sayfa ve buton ekleyebilir, silebilirsiniz.

Ekli dosyalar

Geri