• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Userformdan Sayfaya Kaydetme Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Hcey40

Yeni Üye
Aldığı beğeni
3
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Merhaba ekteki dosyada, Userformda bulunan KAYDET (CommandButton1) butonuna bastığımda TextBox1 den TextBox26 ya kadar veriler sayfa 1 de 2. satıra yanyana gelmesini istiyorum ama sanırım kodlamada bir hata yapıyorum.
Userformu 2. defa çağıdığımda TextBox verileri KAYDET butonu sonrası 3. satıra geliyor ama. 2. satır olayını aşamadım yardımcı olabilecek olan olur mu? Teşekkürler

Çözüm
Bu kod eklenmezse anlamsızca 2.satıra veri aktarınca textbox1change kodlarına gidiyor ama diğer satırlara eklenince sorun olmuyor.
Çok garip olay.
Dediğim gibi Textbox1 dediğnizi combobox yapmışsınız.
Merhaba.

.End(3)(2, 1).Value = TextBox1.Value kodunun üst satırına alttakini ekleyip deneyin.
Ayrıca comboboxlarada textbox yazmışsınız birde durmadan hatalar veriyor değişkenler olarak tanımlamanız gerekiyor bazılarını.

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Bu kod eklenmezse anlamsızca 2.satıra veri aktarınca textbox1change kodlarına gidiyor ama diğer satırlara eklenince sorun olmuyor.
Çok garip olay.
Dediğim gibi Textbox1 dediğnizi combobox yapmışsınız.

Çözüm
Konu Sahibi
Yardımınız için teşekkürler.
Comboboxlara da TextBox numarası girmemin nedeni kod yazma kolaylığı olsun diyeydi. Bende başka hata görünmüyor şimdilik ama sıkıntı yaşarsam dönüş yaparım.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri