• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Userform Textbox toplama ve kaza zarar hesabı yaptırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

arslanbey

Yeni Üye
Aldığı beğeni
25
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
İyi akşamlar;
Verimlilik hesabı tuttuğum Excel dosyasında Textbox toplamı aldırmak ve kar zarar hesabını yapmak istiyorum.
Giriş toplam için , Textbox2 ve Textbox3 toplayıp Textbox11 aldırmak istiyorum.
Çıkış toplam için, Textbox4 , Textbox5 ,Textbox6 ,Textbox7 ,Textbox8 toplayıp Textbox12 aldırmak istiyorum.
Kar zarar için , Textbox11 ve Textbox12 ,Textbox9 bu üç Textbox yaptırıp hesaplayıp Textbox10 yazmasını istiyorum.

Bu konuda yardımcı olur musunuz?

Deneyin.

Sub ToplaTextboxlarKarZarar(ByVal txt1 As Object, txt2 As Object, txt3 As Object, txtSonuc As Object)
Yukardaki koddaki txtSonuc.Value = (t1 - t2) + t3 burayı ayarlayabilirsiniz.

t1=textbox11,t2=textbox12ve t3=textbox9 oluyor.

1.gif

Konu Sahibi
Deneyin.

Sub ToplaTextboxlarKarZarar(ByVal txt1 As Object, txt2 As Object, txt3 As Object, txtSonuc As Object)
Yukardaki koddaki txtSonuc.Value = (t1 - t2) + t3 burayı ayarlayabilirsiniz.

t1=textbox11,t2=textbox12ve t3=textbox9 oluyor.

Ekli dosyayı görüntüle 29601
Çıkış toplam için, Textbox4 , Textbox5 ,Textbox6 ,Textbox7 ,Textbox8 toplayıp Textbox12 aldırmak istiyorum. bu işlemdenTextbox7 ve Textbox8 toplama almıyor.

Kar-zarar Textbox10 (*) ve (+) çıkınca renklendirme yapabilirmiyiz.

Konu Sahibi
Hocam elinize sağlık oldu çok teşekkür ederim son birşey daha isteye bilir miyim ComboBox1'den seçimi yaptığımda TextBox9 girdiğim en son veriyi TextBox2 ye getirtebilirmiyiz.

Kaydet dediğimde TextBox11 ve TextBox12 verileri kayıt yapmıyor.

Hocam elinize sağlık oldu çok teşekkür ederim son birşey daha isteye bilir miyim ComboBox1'den seçimi yaptığımda TextBox9 girdiğim en son veriyi TextBox2 ye getirtebilirmiyiz.

Kaydet dediğimde TextBox11 ve TextBox12 verileri kayıt yapmıyor.
Rica ederim.
Yeni konu açın abey yoksa konu uzayacak :)

Son düzenleme:
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri