• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Userform ile kişi kayıttı resimler ekleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

İSA DAYAN

Yeni Üye
Aldığı beğeni
18
Excel V
Office 2013 TR
Konu Sahibi
Merhaba kolay gelsin. Userformda yeni araç kayıt kısmında araç bilgilerini vb. girildiğinde aynı anda (3) adet resim eklemek istiyorum. Eklenen resim kayıt listesinde ilgili kısmında sonunda yer alacak ve hücreye tam sığması gerekiyor. Yapıla bilinir mi ?

Çözüm
Abey kodları düzenledim.
Textboxların sağına kod ile otomatik 3 nokta eklettim.Ona tıklarsanız resim seçme yer açılır.
Yada buton yada resim ekleyip ordanda yaptırabilirsiniz sizn eklediğiniz resim ekleme ikonunda click olayı olmadığı için öyle yaptım.
3 resmin eklenme olayı için zorunluluk ekledim öyle olmayacaksa kodda ayar yapabilirsiniz.

Unbenannt.JPG
Merhaba acele ile yaptım.textboxlara çift tıklatın resim çağırmak için.
Kodları yarı tam ayarlayıp kısaltabilirim.

Gifi izleyin.

ddduuu.gif

biraz acelem var.
Sayın İsa DAYAN;
Çözüm üreten arkadaşların hiçbirisi birmilyon boş zamanı olan kişiler değil.
Gönüllülük esasına dayanan yardımlaşma platformu acele çözüm üretim merkezi de değil.
Bundan sonraki soru yada sorunlarınızda buna dikkat ederseniz sevinirim.
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Konu Sahibi
Sayın İsa DAYAN;
Çözüm üreten arkadaşların hiçbirisi birmilyon boş zamanı olan kişiler değil.
Gönüllülük esasına dayanan yardımlaşma platformu acele çözüm üretim merkezi de değil.
Bundan sonraki soru yada sorunlarınızda buna dikkat ederseniz sevinirim.
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.
Farkındayım oyüzden rica ederek söyledim hep. Emeğiniz ödenmez hiçbir zaman

Benim yaptığım dosya acele işi olduğu için tam olmayabilir.
Plaka girmeyi zorunlu yaptırdım.ve son eklenen satırların i,j ve k sütunlatına resim yollattım.Normalde o kadar uzun be tekrarlı kod olmayacak lakin acele oldu :)
Diğer kısımları doldurzbilirsiniz kodda bu dosyayı kullanırsanız ama diğer üstadlar tam yapmıştır bence.

Hocam bütün yapılanlar çok güzel. Yaptığınızda tek resim ekleme de hata veriyor. 3 resim eklendiğinde sorunsuz
O kısımlar ayarlanır abey.Akşama doğru tam yaparım kodları.Zaten başka forumdan aldım kodları mantıklı düzenledim sadece.Böyle resim olaylarıyla uğraşmadığım için fazla ezberden bilmiyorum artıkne bulursak ama tonla heryerde kodlar :)

Konu Sahibi
O kısımlar ayarlanır abey.Akşama doğru tam yaparım kodları.Zaten başka forumdan aldım kodları mantıklı düzenledim sadece.Böyle resim olaylarıyla uğraşmadığım için fazla ezberden bilmiyorum artıkne bulursak ama tonla heryerde kodlar :)
Teşekkür ederim 😊

Abey kodları düzenledim.
Textboxların sağına kod ile otomatik 3 nokta eklettim.Ona tıklarsanız resim seçme yer açılır.
Yada buton yada resim ekleyip ordanda yaptırabilirsiniz sizn eklediğiniz resim ekleme ikonunda click olayı olmadığı için öyle yaptım.
3 resmin eklenme olayı için zorunluluk ekledim öyle olmayacaksa kodda ayar yapabilirsiniz.

Unbenannt.JPG

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri