• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Toolbar Menü Açılır Liste

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Local

Yeni Üye
Aldığı beğeni
25
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba ekte yer alan dosyada Stok Kart Hareketlerinde 1 adet toolbar menü yer almaktadır .Ben Case Is komutuyla denedim ama olmadı .Açılır listeden bir menüye tıklayınca başka forma yönlendirmek istiyorum .Dosyam ektedir.

Merhaba.
Dosyanız bende hata verdiği için yapamadım ama örnek dosya ekledim ordaki kodları inceleyin.

Konu Sahibi
Merhaba örneğiniz için teşekkür ederim.Bunuda uygulayacağım ama ne hatası veriyor oradaki toolbar ile yaparsak daha iyi olur .Sizin dosyaya ekliyorum toolbar menüsünü

Rica ederim.Bugün tekrar bakarım.
Benim pc yabancı dil olduğu için bazı dosyalarda böyle hatalar veriyordu galiba Tr karakter olaylarından modül bulunamadı gibi.Pc dilini Tr yapıp biraz ayar yapınca hata vermiyordu ama sizin dosya için uygulamamıştım.Toolbar dosyanızda özelliklerine bakınca aynı gibi gelince arşivimden eklemiştim.Dediğim gibi bakarım hata verirsede Pc dilini felan ayarlayıp uğraşırım.

Konu Sahibi
Tamam bende kontrol ediyorum custom ayarlarına bakıp yapmaya çalışırım teşekkürler..

Tamam bende kontrol ediyorum custom ayarlarına bakıp yapmaya çalışırım teşekkürler..
Aslında çok kolay zaten.Kodlara ve özelliklere dikkatli bakarsanız.Yanılmıyorsam key gibi şeylet yazıyor oralara birşeyler yazıp ona göre kriterler eklenir koda.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri