• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Textboxdaki verileri ilgili saylara kayıt etme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

arslanbey

Yeni Üye
Aldığı beğeni
25
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
İyi akşamlar ;

Userform 2 "Adet" olan Textbox'larda veri varsa kayıt etmesini istiyorum."Adet veri olmayıp "ML" kısımdaki textboxlardaki veri varsa kayıt etmesini istiyorum.

Merhaba.
Anlaşılmıyor.Örnek verin hangi sütuna hangi textbox mesela.

Mesela Textbo2 ve Textbox16var.Eğer ikiside doluysa ne olacak peki?Gibi....

Ayrıca başka konuda yazdığım Tag olayını anlamamışsınız.
Gifteki gibi eklediklerinizde boşmu kontrol eder Kaydetmede.

1.gif

Konu Sahibi
Hocam her zamanki gibi yine imdadıma yetiştin yapmak istediğim resim ile anlatmak istedim umarım işe yarar.kaydet1.pngkaydet2.png

Yinede anladığım kadarıyla yazayım ve mantığı anlatayım alttaki kodun ve devamını siz yazarsınız.

Alttaki kod hem veri sayfasına hemde textbox1 deki sayfa adına kaydeder.
D sütunu son satırına textbox2(Adet) doluysa ondakini Textbox16(ml) doluysa onu yazar sonuna.

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

1.png

Mesajlar aynı anda yazıldı :)Dediğimi uygularsanız olur zannediyorum.

Konu Sahibi
Hocam Sayfa eklemden test ıd ve test adı girip ekle dediğimde ComboBox1 ve TextBox1 veriler geliyor. Fakat geri kalan textbox verileri girdiğimde kaydetmiyor.
Hocam kızmayın ama yapamadım.

Sayın hocam 5.Mesajda ben size kod veriyorum ve diyorumki geri kalanınıda siz tamamlayın aynı şekilde ama sadece benim verdiğimi eklemişsiniz başka birşey yok bu yüzden kaydetmez tabii.
Bir adet örnek daha ekleyeyim devam edersiniz.

Resimdekilerini ekledim siz devam edin aynı mantıkla.

1.gif

2.png

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri