• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü TextBox' ın Anlık güncellenmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

okinava14

Yeni Üye
Aldığı beğeni
128
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Herkese hayırlı hafta sonları kıymetli hocalar ve üstatlarım.
Benim için büyük sizler için ufak olan bir sorunum var.
Talebim şöyle:

FrmTahsis de Lojman Puan durumu alanında bulunan gerekli alanlara bilgileri giriyoruz.
Güncelle/Kaydet Butonuna tıkladığımızda excelde güncelleme yapıyor sorun yok ancak.

Planlama kısmında bulunan Puan verilerine ait Textbox86 - Textbox87 - Textbox88 içerikleri Anlık güncelleme vermiyor. Programı kapatıp yeniden başlatınca doğru bilgiler Textbox86 - Textbox87 - Textbox88 içeriğine geliyor benim istediğim anlık getiren kodlar gerekli.

"Puan sayfasında D19 Sütunu FrmTahsis de Lojman Puan Durumunda Textbox86 ya karşılık gelen yer
Puan sayfasında D25 Sütunu FrmTahsis de Lojman Puan Durumunda Textbox87 ye karşılık gelen yer
Puan sayfasında D26 sütunu FrmTahsis de Lojman Puan Durumunda Textbox88 e karşılık gelen yer"

Kullanıcı:1
Şİfre:1

Çözüm
Hocam ilginize teşekkürler fakat 2 nolu mesajınızdaki kodlar var.
3 nolu mesajdakini denedim kasma hatası verdi.
4 nolu mesajınızdaki yoluda uyguladım aynı kasıntıyı yaptı ve hata verdi.
Bende hiç hata vermedi.Dosyayı ekleyeyim son mesajdakini.
Kısaca değerleri tekrar tektboxa alma gerekiyor.O da dediğim yöntemlerle.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Konu Sahibi

Bende hiç hata vermedi.Dosyayı ekleyeyim son mesajdakini.
Kısaca değerleri tekrar tektboxa alma gerekiyor.O da dediğim yöntemlerle.

Çözüm
Konu Sahibi
Hocam hakikaten hata vermiyor ama incelicem arakmızdaki fark hatasını nerde yapmışım diye.
Emeğine yüreğine sağlık. Allah razı olsun. Konu kilit

Hocam hakikaten hata vermiyor ama incelicem arakmızdaki fark hatasını nerde yapmışım diye.
Emeğine yüreğine sağlık. Allah razı olsun. Konu kilit
Rica ederim sizdende amin.
Son verdiğim aynı form kapatılıp açılıyor mantığıilk olan ise sadece o textboxlar için abey.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri