• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Termin Süresi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mcexrem

Gold Üye
Aldığı beğeni
130
Excel V
Office 2019 TR
Gold Bitiş
15 Nisan 2026
Konu Sahibi
Merhabalar üstadlar,

Sn. userx hocamın yazmış olduğu kod ile Logo sayfasından Bekleyen sayfasına veri aktarıyorum.
KÖMMER sayfası N sütunda ürünlerin termin süreleri mevcuttur. Bu verileri Bekleyen sayfasına ürünün kodu ve rengine göre çekmek istiyorum. Aynı koda ait 7 farklı renk olduğu için Düşeyara ile çekemedim. İlgili formülü Yerlesen_Verileri() makrosuna ekleyebilir misiniz.

Bu işlem sonrası Bekleyen sayfası A sütunundaki tarih ile bugünki tarih arasında geçen günü H sütununa verecek şekilde dosyama uygulayabilir misiniz.

Sayın userx 'in izniyle,
deneyiniz.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Sn. Patron hocam teşekkür ederim.

Değerler doğru, sadece önceki kodda Bekleyen sayfası E sütununda değeri 1 ile bölünecek verilerde değer çıkmamakta, düzeltebilir misiniz. Örneğin e7.

Son olarak Bu işlem sonrası Bekleyen sayfası A sütunundaki tarih ile bugünki tarih arasında geçen günü H sütununa verecek şekilde kodu revize edebilir misiniz.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri