• DİKKAT !

    Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü tarihlere göre satışları görmek vba ile

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mehmet özden

Yeni Üye
Katılım
4 Nis 2021
Mesajlar
17
Çözümler
1
Aldığı beğeni
3
Excel V
Office 2007 EN
Konu Sahibi
DEĞERLİ USTALAR;
rezervasyon sayfasında bulunan e sutunu(girişler)kısmındaki verileri forecastlar sayfasındaki günlere göre satışlarını (acenta ,kesin, apart gibi kriterlere göre ) vba ile eklenmesini comboxlardan ise ilk tarih ve son tarihleri girince aylara göre nasıl oda satışlarını görebilirim.

şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
 
Deneyiniz.
 
Çözüm
Konu Sahibi
ustam daha tam incele imkanım zaman dolaysıı ile olmadı ama gerçekten elinize sağlık çook teşekkür ederim.elimden gelen birşey varsa sizin elimde geleni yapmaya calısırım.bir sorum olacak tekrar bu konu ile alakalı rezervasyon kısmında "DURUM " Sütünu KESİN kısmı olunca forecasta aktif oluyor "İPTAL "yazılınca listeden otomatik silmek mümkünmü?
 
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri
Üst