• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Tarihe Göre Sayı Kaydetmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Mtudes

Yeni Üye
Aldığı beğeni
97
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba
Userform1 de 3 adet textbox mevcut.Bu textboxlara sayı giriyorum.Her bir textboxa birden fazla sayı girebilir.Textboxlara aynı sayıları girebiliyorum.En az bir textbox a sayı giriyorum.Diğer textboxlar boş yada aynı sayıya veya farklı sayılara sahip olabiliyor.Textboxlara girdiğim bu sayıların Label1 deki tarihe göre Kontrol sayfasındaki sütunlara alt alta girmesini istiyorum.
Örneğin: textbox1:100,105,108 textbox2:boş textbox3:100,105,117 sayıları varsa kaydet dediğimde label1 deki tarih 2022 ise A sütunundaki satırlara alt alta 100,105,108,117 kayıt edilecek.Sonraki 2022 senesindeki kayıtlarda bunların altından devam edilecek. Tarih 2023 olursa B sütununa geçilecek ve yine alt alta kayıt edilecek.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Merhaba.
Userform1 kodlarını alttaki gbi yapın. Range(harf & Rows.Count).End(3)(2, 1) bunun başınada hangi sayfaya kaydedilecekse onu ekleyin.

HTML:
Rich (BB code):
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Merhaba.
Userform1 kodlarını alttaki gbi yapın. Range(harf & Rows.Count).End(3)(2, 1) bunun başınada hangi sayfaya kaydedilecekse onu ekleyin.

HTML:
Rich (BB code):
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri