• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Tarihe göre farklı sayfadan veri çekme sorgu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

tukayf

Yeni Üye
Aldığı beğeni
143
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Merhabalar hocalarım. Ekli dosyada belirttim. E1 hücresine yazdığımız tarihe göre sayfadan uyan tarihli verileri sayfaya almak istiyorum.

A3 e aşağıdaki formülü yazıp deneyin.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Veri girişi devam edecek ve tablo uzayacak ise tabloyu TABLO biçimine çevirin. Böylece formül dinamik olarak değişecektir.

Konu Sahibi
Hocam maalesef filtre fonksiyonun yok. Mümkünse makrolarla çözüm olabilir mi

Excel 2021 de FİLTRE işlevinin olduğunu düşünmüştüm. Vba çözümleri gelecektir.
Bu arada excel sürümünüz nedir ?

Konu Sahibi
Hocam çok özür farklı versiyonlar kullanıyorum. 21'de var ama 19 ve önceki versiyonlarda maalesef yok. Hemen profilime diğer versiyonları da ekliyorum.
Tek versiyon hakkımız varmış 19'a çevirdim.

2021 için benim formülü kullanabilirsiniz o zaman. Vba için bekleyin, gelecektir yanıtlar.

"Tek versiyon hakkı" bence çok doğru. Diğer şekilde birden fazla sürüm yazılabilseydi ortalık karışırdı. Düşük versiyorunu yazmak en doğrusu.
Kolay gelsin.

Konu Sahibi
Mantıklı olabilir hocam. Bende normal değerler için veri getirmeyi buldum ancak tarih olunca getirmiyor.

dener misiniz

Çözüm
Konu Sahibi
Hocam sizin dosyanızdaki kod çalışıyor. Ancak başka yere aldığımda veri getirmiyor. Sebebi ne olabilir acaba. Öğleden sonra kesin dönüş yapacağım.

sayfa dalarını kontrol eder misiniz?
sayfa.JPG

Konu Sahibi
İlginiz için çok teşekkürler hocam yeni sütun eklemiştim onu düzeltmeyi unuttuğum için veri getirmemiş. Zihninize sağlık

Rica ederim

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri