• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru Tarih aralığı randevu sistemi hk.

himmgarip

Excel Dostu
Aldığı beğeni
882
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba,

Bilgiler userform üzerinden eklenip sayfaya kaydedilecek.

Userform üzerinden gün ya da ay seçilerek, seçilen ayın günlerini listeletip aşağıdaki gibi bir görüntü almak istiyorum. Aynı bilgileri ile farklı bir görüntüde olabilir. (ikinci resmi ayın günleri olarak görelim)

Kayıt yapılırken seçilen tarih ve saat aşağıdaki gibi gelsin istiyorum. O tarihe ait kayıt varsa kırmızı yoksa mavi ve boş yazsın. Ay seçiminde ise seçilen ayın günlerine ait kayıt varsa aşağıdaki gibi o günlere ait olanları listelesin.

Bu durumu ileriyi düşünerek nasıl daha düzenli ve hatasız yapabilirim? Fikirlerinizi rica ediyorum.

Adsız.jpg

2.jpg

Örnek çalışmanız yok mu, resim yerine çalışma yüklerseniz hızlı sonuç alırsınız.

Konu Sahibi
Örnek çalışmanız yok mu, resim yerine çalışma yüklerseniz hızlı sonuç alırsınız.

Başlayacağım bir yerden ama nereden ve nasıl başlasam bilemedim. O yüzden fikir almak istedim. Örnek çalışma daha yok :)

Bir örnek ekliyorum özelleştirilebilir. Vt access tir. Önce Oku txt yi inceleyin

Ekli dosyalar

2007 ve üzerini ister

1660130912165.png

1660130952133.png

takvimi seçince çalışır

montview sıkıntı çıkartıyor sanırım değiştirdim bunu kullanın

Ekli dosyalar

1660133272754.png

Konu Sahibi
Adnan hocam teşekkür ederim. Benim düşüncem biraz daha farklı. Bir işyeri düşünelim. Belli saat aralıklarını kiralıyor. Kayıt yaparken seçilen tarih ile daha önce kayıt yapıldıysa kayıt yapılanın bilgilerini aldıracağım. Buraya kadar problem yok gibi şuan için. Takvim olarak aylık seçim yaptığında o ay o tarihe denk gelen kayıtları o kutulara hangi mantıkla alacağım. Onda problem var. Bu durumun tamamını userformdan yönetmek istiyorum.

basit bir örnek hazırlayın. Onun üzerinden gidelim

Geri