• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü taksit takip (makro düzenleme)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Miraga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntülenme 1,314
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Miraga

Destek Ekibi
Aldığı beğeni
931
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhabalar
sitedeki hocaların sayesinde kredi takip çalışması yapmıştım tekrardan teşekkür ederim
ancak ihtiyaçlar değiştikçe tabloda düzenleme yapmak gerekti tabloyu düzenlemeye yardımcı olursanız sevinirim
mevcut sistemde
icmal sayfasında icmal butonuna basılınca bilgileri veri girişi sayfasındaki tablodan verileri çekiyor

* tabloda değişikler yaptım veri girişinin yeni hani "yeni veri girişi" sayfasındaki ne göre uyarlamamız gerekiyor
burada sütunların yerlerinin değişmesinin haricinde "yeni veri girişi" sayfasına "B" sütununa ödeme sütunu eklendi icmal sayfasına sadece kredi yazan satırları dahil edecez diğer bilgilerin sütun yerleri değişti sadece
yardımcı olabilirseniz sevinirim

Konu Sahibi
hocam ilginiz için teşekkür ederim
ancak B sütununda Kredi ibaresi olanları icmal sayfasına aktarması gerekiyor göndermiş olduğunuz çalışmada tüm listeyi dahil ediyor

Konu Sahibi
hocam merhabalar
örnekleme olsun diye yeni veri girişi sayfasındaki c sutununda 211413 nolu krediye denk gelen satır no B3:B14 arasındaki kredi yazısını silip herhangi birşey yazdım ancakyinede onu listeye ekliyor

Konu Sahibi
hocam yanlış anlaşıldı sanırım
şimdi B sutununda ödeme türü Kredi olanları akkredi1.giftarması gerekiyor
gifte c Sütununda 211413 nolu bilginin B sütunundaki kredi yazısını sildiğim (değiştirdiğim için) 211413 e ait bilgileri aktarmaması gerek

Mesajını dosyayı yükledikten son gördüm. Şimdi indirip kontrol eder misin?

Konu Sahibi
hocam elinize sağlık ilk kontrolde sorun yok gibi iftar sonrası detaylı bakıp dönüş yapayım
teşekkür ederim

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri