• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Tabloyu Word Belgesine Aktarma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Hsn55

Yeni Üye
Aldığı beğeni
125
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Merhabalar;
Ekli dosyada talep sayfasındaki C7:F62 hücre aralığındaki tüm verileri biçimlenmiş hali ile buton ile word belgesine aktarabilir miyiz. Ancak;
1-Veriler aktarıldıktan sonra word belgesi açık kalacak.
2-C12:C62 hücresinde sadece dolu satırlar biçimlenmiş hali ile aktarılacak.
Destek ve yardımınızı bekliyorum. Saygılarımla

Konu Sahibi
Hocam inceledim. İlgi makro tümünü aktarıyor. Benim istediğim ise C12:C62 hücresinde sadece dolu satırlar biçimlenmiş hali ile aktarılacak.Ayrıca C7:C9 satırıda aktarılacak

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Deneyiniz

1636015604887.png

tools/Reference kısmından Microsoft Word 16.0 olanı seçip OK eyleyiniz.

Çözüm
Makroya gerek kalmadan Word ve Excel'in kendi özelliklerini kullanarak da güncel bilgilerinizi Excel2den çekip Word e aktarabilirsiniz.
1) Aktarılmasını istediğiniz Excel Tablosunu seçin;
2) Excel tablonun aktarılacağı Word sayfasına yapıştırın. Burada dikkat edeceğiniz şey ; YAPIŞTIRMA SEÇENEKLERİNDEN ' Bağla ve Kaynak Biçimlendirmeyi Koru" ya da "Bağla ve Hedefteki Biçimlendirmeyi Koru" seçeneğini kullanın. Yani mutlaka BAĞLA seçeneğini kullanın.
İşleminiz tamam..
Excel Tablonuz Word'e sığmıyor ya da şemada değişiklik istiyorsanız Word de tablonuz üzerine sağ tıklayıp Tablo özelliklerinden düzenlemeyi yapabilirsiniz.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri