• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Sütuna yazma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

pragma

Yeni Üye
Aldığı beğeni
3
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Merhaba. L3 ile L sütunundaki son dolu satır arasına -son satır dahil- (örneğin dernek üye ismi K sütununda L sütunda ise o yılki aidat miktarı yazıyor. Her yeni eklenen üye son satıra ekleniyor) bir sayı yazdırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim teşekkürler.

Merhaba. L3 ile L sütunundaki son dolu satır arasına -son satır dahil- (örneğin dernek üye ismi K sütununda L sütunda ise o yılki aidat miktarı yazıyor. Her yeni eklenen üye son satıra ekleniyor) bir sayı yazdırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim teşekkürler.
Sn pragma Hoş geldiniz.
Elinizde örnek dosya var ise paylaşın çözümler daha iyi ve sağlıklı bir şekilde verilir.

Düzeltme:

Konu makro soruları altındaymış ben formül çözümü sundum. Mesajı siliyorum.

Son düzenleme:
Konu Sahibi
Yardımınız için teşekkürler. Dosya eklesem daha uygun olacak. Asıl dosyamı maalesef ekleyemiyorum ama yapmak istediğimi yansıtacak örnek bir dosya oluşturdum.

Merhaba
Userform'un kod bölümüne

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Sayfanın Kod bölümüne
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Dosyanız ekte sadece textbox1'i anlamadım o sebeple onu da textbox2 gibi yaptım bilginiz olsun

Çözüm
Konu Sahibi
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri