• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Son Satıra Kadar Yazdır ve Ön İzle

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Hsn55

Yeni Üye
Aldığı beğeni
127
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
İyi akşamlar ekli dosyada Listbox1 den seçmiş olduğum sayfaları buton ile yazdır ve ön izle yapıyorum. Benim burada yapmak istediğim seçmiş olduğum sayfaların son satıra kadar olan kısımlarını ön izleme ve yazdırma işlemi yaptırmak istiyorum. Destek olursanız sevinirim
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Ekli dosyada Bordro İzle ve Bordro Yazdır makroları ile bordro sayfasındaki son satıra kadar ön izle ve yazdır işlemi yapıyorum. Benim istediğim Listbox1 de Personel girişi sayfası hariç diğer sayfaları seçtiğimde aynı işlemin diğer sayfalar dada geçerli olması .Yardımcı olursanız sevinirim .
Ön İzle Makrosu
HTML:
Kod:
Yazdır Makrosu
HTML:
Kod:

Eklediğim kodu incelediğinizde BORDROİZLE prosedürünü bir yukarı aldığımı ve onun içinden "BORDROİZLESAYFA(shtName As String)" ListBox1'den aldığım değerle çağırdığımı göreceğiz. Aynı mantığı diğeri içinde uyguladığımızda sonuca ulaşırız.

HTML:
Kod:

Ekdeki dosyayı deneyin.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri