• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Searchbox ekleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

saksakjohn

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Merhaba. Vba konusunda henüz yeniyim. Projem için gerekli bir sorunu çözemedim. Eklentide bıraktığım dosyanın içerisinde filtreleme yapmak istiyorum. İçerisinde bir searchbox olup aradığımız değeri oraya yazdığımızda ekrana gelmesi gerekiyor. Kodları açıklamasıyla yazarsanız sevinirim.Kolay gelsin

Filtrelemeyi verilerin olduğu sayfanın üzerinde mi yoksa ayrı bir sayfada mı istiyorsunuz? Ayrıca hangi sütunların filtrelenmesi gerektiğini ve detaylarını bizimle paylaşmamışsınız. Bir de son olarak bu filtreleme işlemini makro yani kod ile yapmak yada formüllerle yapmak sizin için farkeder mi?

Konu Sahibi
Filtrelemeyi verilerin olduğu sayfanın üzerinde mi yoksa ayrı bir sayfada mı istiyorsunuz? Ayrıca hangi sütunların filtrelenmesi gerektiğini ve detaylarını bizimle paylaşmamışsınız. Bir de son olarak bu filtreleme işlemini makro yani kod ile yapmak yada formüllerle yapmak sizin için farkeder mi?
Merhaba.Verilerin olduğu sayfada istiyorum. B sütunu yani stok kodları filtre uygulanıcak.Makro ile yapılması gerekiyor. Kodlamayı yaparken yanlarına açıklamasını koyarsanız çok sevinirim.

Dosyanız ektedir,
Umarım faydalı olur.
İyi akşamlar.

Konu Sahibi
Merhaba elinize sağlık fakat süspansiyon sayfasında bir searchbox olarak stok kodlarının makro ile yapılması isteniyor. Elinize sağlık. Yardımcı olursanız sevinirim.

Buyurun. Açıklamalar kodların yanına yazıldı.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri