• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Sayfaya aktarma yaparken 2. isteği aynı satıra alma..

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Aldığı beğeni
20
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Selamün Aleyküm arkadaşlar; Personel Listesi diye bir dosyam var. Bu dosyamın LİSTE sayfasındaki verileri Modül1 deki kod ile TÜM sayfası aktarıyorum. Ancak aktarırken normal çalışan koda ilave yaptım ancak aktarırken isteğim T kolonuna Tayin Atama yazmasını isterken bunu aynı personel için işten tarihini 1. satıra, ilişik kesme nedeni olan "Tayin Atama"yı ise 2. satıra ekliyor, oysa ben bunu tek satıra almak istiyorum. Yani işten tarihi S Kolonuna İLİŞİK KESME NEDENİ ise T kolonuna alsın Kodlar dosyanın Modül1'inde kayıtlı ekledim yeri de belirttim. Teşekkürler.

Çözüm
Aleyküm selam arkadaş. Şu iki satır mükerrer yazılmış o yüzden problem oluyor. Yukarıdakiler kalsın, aşağıdakileri silebilirsiniz.
ss = Sheets("Tüm").Cells(Rows.Count, 2).End(3).Row + 1
ar.Range(ar.Cells(sat, "A"), ar.Cells(sat, "AK")).Copy Sheets("Tüm").Range("A" & ss)
Aleyküm selam arkadaş. Şu iki satır mükerrer yazılmış o yüzden problem oluyor. Yukarıdakiler kalsın, aşağıdakileri silebilirsiniz.
ss = Sheets("Tüm").Cells(Rows.Count, 2).End(3).Row + 1
ar.Range(ar.Cells(sat, "A"), ar.Cells(sat, "AK")).Copy Sheets("Tüm").Range("A" & ss)

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri