• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Sayfalarda bulunan verilerden T.C. Kimlik no olan satırları listeleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Nongeyik

Yeni Üye
Aldığı beğeni
5
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Ekli sayfa sgk sitesinden alınmıştır. Dosya içerisindeki sayfa sayısı yaklaşık 100 sayfa olabilecektir.
Yapmak istediğim; bu sayfalardaki B5:AZ50000 aralığında ve (SGK meslek sayfası hariç) sadece T.C. kimlik no satırlarını örnekte olduğu gibi alt alta Listele sayfasında (değer olarak kopyalanacak) listelemek.

Not : fikir vermek adına, B sütununda 11 haneli ve numerik olan değerlerin satırları

Saygılar,

Merhaba;
Aynı soruyu başka sitede cevaplamıştım ama belki başka birininde işine yarayabilir diye aynı çözümü burada da paylaşayım.
İyi çalışmalar.

Konu Sahibi
Sn. muygun

yapmış olduğunuz çalışma ile ilgili olarak bir sorunla karşılaştım. Dosyalar PDF den Excel e dönüştürüldüğü içi bazı hücrelerde sorun olabiliyor. Örneğin A sütununda sıra no ların yanında * işareti var ve rakamın yanında * var ise bu satırı listelemiyor. Çözebilir misiniz. Veya sıra no bana çok lazım değil. Tamamen A sütununu listelemeden kaldırabilir misiniz.

Saygılarımla,

Deneyiniz.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri