• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü sayfalar arası veri aktarım butonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Forzaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntülenme 837
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Forzaa

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Merhaba, Bir koltuk firmasında muhasebe ve planlamaya bakıyorum her gün bir çok kez etiket çıkarıyorum 2 sayfam var birinde siparişin bilgileri yazıyor birinde etiket şablonu var siparişe bakarak etiketi yazıyorum bunun için bir çözüm düşündüm sipariş satırlarını etiketin yanına yapıştırıyorum etiketin doldurulcak kısımlarını o yapıştırdığım yere formulle bağladım şimdi tek düşüncem bir buton koyup butona basarak seçtiğim siparişleri etiket sayfasına nasıl aktarırım örnek tablomu ekliyorum hocalarım yardımcı olursanız sevinirim iş için istiyorum işimi kolaylaştırmak ve geliştirmek için.

Deneyiniz.

Konu Sahibi
Çok güzel olmuş çok teşekkür ederim peki formulü nedir nasıl yapacağımı kısaca anlatma şansınız varmı?

Konu Sahibi
Hocam elinize sağlık sizden son bir ricam olacak kusuruma bakmayın çok şey istiyorum ama, tabloya sütun ekledim doğal olarak makro bozuldu onu düzeltirmisiniz birde etiket bölümünde bir isteğim var onuda etiket bölümünde not olarak yazdım

Deneyiniz.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri