• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Sayfada ki hücre adlarına göre LW ekleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

BERKBABA44

Yeni Üye
Aldığı beğeni
73
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Okul Adları sayfasında Temel Eğitim ve Ortaöğretim okul adları var.
Temel Eğitim sayfasında ise Okul adları sütunlara dağıtılmış, her okulun altına da alt bilgiler yazılmıştır.
Ortaöğretim sayfasında da Okul adları sütunlara dağıtılmış, her okulun altına da alt bilgiler yazılmıştır.
Userform da ise:
Temel Eğitim Okulları butonu aktif edilince Temel eğitim sayfasında ki Temel eğitim okulları (B2: P2 de yazılı okullar) Listview1' e listelensin ve seçilen okula göre de alt bilgiler Listview2' ye listelensin.
Ortaöğretim Okulları butonu aktif edilince Ortaöğretim sayfasında ki Ortaöğretim okulları (B2:K2 de yazılı okullar) Listview1' e listelensin ve seçilen okula göre de alt bilgiler Listview2' ye listelensin.
Rica etsem yardımcı olabilir misiniz? Saygı ve Hürmetlerimle

Dener Misiniz?

Çözüm
Konu Sahibi
Bilgi güçtür. Bilginizi bizlerden mahrum etmediğiniz için, yardımınızı esirgemediğiniz için var olasınız. Ellerinize sağlık

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri