• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Sayfa ilk açıldığında hücre ortalasın

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

ASLAN7410

Yeni Üye
Aldığı beğeni
102
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Merhaba.

Siteden aldığım yardımlarla güzel bir gemici takvimi hazırladım, yardımcı olanlara çok teşekkür ediyorum.

Şöyle bir sorum olacak.

Dosyayı açtığımda örneğin ayın bugün 22'si olduğu için ekranın alt kısmında kalıyor (Resim 1'deki gibi).

Yapmak istedeğim dosyayı açtığımda bugün gün hangi gün olursa olsun ekranı ortalasın istiyorum (Resim 2'deki gibi).

Şifre sorulan yerlerde şifre 123

Yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Dosyanız açılışta hata vermesine rağmen şunu tavsiye edebilirim. Az daha kodlarınızın çokluğundan aralarında kaybolacaktım.:)
Bu ayı gösteren takvim "A151" den başlayan hücre aralığında ise, bu hücre bizim referansımız kabul edilebilir.
Sayfanın "activate" olayına şöyle bir şey yazıldığında ilgili ayın birinci hücresi daima ekranın sol üst köşesinde olacak şekilde kaydırılır.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Dosyanız açılışta hata vermesine rağmen şunu tavsiye edebilirim. Az daha kodlarınızın çokluğundan aralarında kaybolacaktım.:)
Bu ayı gösteren takvim "A151" den başlayan hücre aralığında ise, bu hücre bizim referansımız kabul edilebilir.
Sayfanın "activate" olayına şöyle bir şey yazıldığında ilgili ayın birinci hücresi daima ekranın sol üst köşesinde olacak şekilde kaydırılır.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri