• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Saati geldiğinde hücreye aktarmak.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

excelsever

Yeni Üye
Aldığı beğeni
6
Excel V
Office 2010 EN
Konu Sahibi
Arkadaşlar örnek dosyamdan da anlaşılacağı üzere; Internetten anlık güncellediğim rakamı, tablomdaki saatlarin karşısına yazmasını istiyorum. Formül ile yapılabilmesi uygunsa tercihim bu yöndedir. ŞİMDİ, DAKİKA, SANİYE, SAAT gibi formüllerle uğraştım ancak yapamadım. Üstadlarımdan yardım bekliyorum.

Çözüm
Hocam Formül ile olabileceğini sanmıyorum Makro ile bunun çözümü olur aşağıdaki kod sürekli çalışan bir makro 5 saniyede bir güncelliyor saniyesini kendinize göre ayarlayın

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
HTML:
Apache config:

Hocam Exceliniz NET üzerinden tek hücreye veri alıyorsa bu formül işinizi görmez hücre değiştikçe fiyatta değişecektir.

Konu Sahibi
İlginize çok teşekkür ederim. Formül tamam ancak tabloda 08:00'da alınan verinin sabit kalması gerekiyor. Ardından ssistem saati 09:00 olunca A2'deki değişen değerin tekrar aktarılması gerekiyor. Yani aktarılan verinin sabit kalması gerekiyor.

Hocam Formül ile olabileceğini sanmıyorum Makro ile bunun çözümü olur aşağıdaki kod sürekli çalışan bir makro 5 saniyede bir güncelliyor saniyesini kendinize göre ayarlayın

HTML:
C#:

Çözüm
şimdi fark etttim Yuvarla kullandıığım için saat buçuktan sonra üste yuvarlıyor.

If Round(Time * 24, 0) = a Then 'bu kısmı aşağıdaki ile değiştirin

If Int(Time * 24) = a Then

Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim. Bu haliyle de işim görülür. Emeğinize ve ilginize tekrar teşekkür ederim. Herkese kolaylıklar diliyorum.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri