• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Rastgele Stok Kodu Üretme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Local

Yeni Üye
Aldığı beğeni
25
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba ekteki dosytamda Userform 6 formunda 8 adet textbox bulunmakta butona tıkladığımda STK0001 den STK0008 'e kadar stok kodu yazdırmak istiyorum ama bu STK0008 ile sınırlı olmamalı çünkü ben çoklu kayıt yapıyorum STK0008 den sonra sonsuz olarak devam etmeli .Yardımlarınızı bekliyorum

1-Stok kodunu herhangi bir yerden alarak mı yazdırmak istiyorsun
2-Eğer yeni stok kodu oluşturulacak ise bu kodlar nereye yazılacak ve okunacak
3-Stok kodu tam olarak kaç hane olacak.

Konu Sahibi
Mesela STK0001 7 haneli olacak butona basınca rastegele textboxlara yazılacak formda boş textboxlar var herhangi bir yerden alarak yazmasını istemiyorum

üretilen stok kodları mükerrer olmaması için bir yere kayıt yapılmalı ve orada varmı yokmu diye kontrol edilmeli nereye kaydediliyor

Konu Sahibi
Kayıt işini ben hallederim hocam bir şekilde yeterki 8 tane boş textboxa Stok kodlarını atsın

Stok sayfasındaki stok numaraları baz alınarak yapıldı. Üretilen numaralar kaydedilmedi.

Çözüm
Konu Sahibi
Teşekkürler hocam şu diğer örneklerede bakma şansınız varmı acaba

hangi örneğe

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri