• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Pivot Tabloda Koşullu Biçimlendirme ile KPI İkon Setlerinin Dilimleyiciye (Slicer) Göre Bozulması Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

yasinkepez

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Katkı
%0.00
Excel V
Office 2007 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba, Özet Tablo (Pivot Table) üzerinde satış performanslarına göre Hücre Değerlerini Esas Alan Koşullu Biçimlendirme (KPI İkonları - Yeşil/Sarı/Kırmızı oklar) uyguladım. Ancak rapora bağlı olan Dilimleyiciden (Slicer) bölge veya yıl değiştirdiğimde, pivot tablo daralıp genişlediği için ikon setleri tamamen kayboluyor ya da tüm sütuna yayılıp formüller bozuluyor.Dilimleyici seçimlerinden etkilenmeyen, pivot tablo güncellense (Refresh) bile biçimlendirmeyi sütun mantığından bağımsız şekilde hücrelerde sabit tutan profesyonel bir ayar veya çözüm var mıdır? Taslak dashboard dosyam ektedir.

Doğru anladım mı? bilemiyorum.
Deneyiniz.

Çözüm
Konu Sahibi
Patron hocam merhaba, Dosyayı hemen indirip Dilimleyicilerden (Slicer) farklı bölge ve yılları seçerek test ettim. Pivot tablo daralıp genişlese bile KPI ikonları artık kesinlikle bozulmuyor ve tam istediğim gibi hücrelerde sabit kalıyor. Elinize, emeğinize sağlık.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri