• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Pivot Tablo Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

xmenx

Gold Üye
Aldığı beğeni
45
Excel V
Office 2016 TR
Gold Bitiş
4 Kasım 2025
Konu Sahibi
Merhaba ekteki listede yaptıgım pivot tabloda bazı değerleri göstermiyor sarı ile işaretledim. Üzerine tıklarsam veriyi altında gösteriyor..

Eğer düzeltilebilirse çok iyi olur şimdiden teşekkür ederim

Çözüm
netçıkış kısmınıda ayrı olarak seçtiğimiz farklı değerler oldukça kendi içinde yenibir grup oluşturacaktır ( belki farklı bir yolu vardır bilmiyorum)
* 2 ayrı pivot yapıp çalışmak işinizi görürse istediğiniz şablon oluşmakta (d-e sütunları gizlendi) sayfa3 kontrol edebilirmisiniz
Konu Sahibi
Teşekkür ederim ilginize hocam alttaki şekilde gösteriyor . Bu şekilde olsun istemiyorum netcıkış toplasın tek satırda göstersin
8697842610041Vp Deo 200 Ml Women Sı
1,00​
8697842610041Vp Deo 200 Ml Women Sı
2,00​

netçıkış kısmınıda ayrı olarak seçtiğimiz farklı değerler oldukça kendi içinde yenibir grup oluşturacaktır ( belki farklı bir yolu vardır bilmiyorum)
* 2 ayrı pivot yapıp çalışmak işinizi görürse istediğiniz şablon oluşmakta (d-e sütunları gizlendi) sayfa3 kontrol edebilirmisiniz

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri