• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Personel Nöbet Programı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

okinava14

Yeni Üye
Aldığı beğeni
128
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
PERSONEL NÖBET yazı ve görünüm modları için yardımcı olabilecek yani toparlayabilecek ustalarımdan yardım istiyorum.

ListView ve Kayıt alanına yazılan yazılar büyük harf modu, Tarih modu ve yazılan saati saat modu yapabilecek varmı acaba?
Program ekte.

görünüm modları derken kastınız nedir? tarih saat formatı (gg.aa.yyyy), şeklinde mi? büyük harf modu ve yazı modunu hiç anlamadıım yazılar zaten büyük :)

Konu Sahibi
2. Soruya cevap verim önce Ben büyük harf yazdım. Fakat Kullanıcı küçük harf yazsa bile sistem büyük harfe çevirsin kodu yani.
1. soru Evet aynen yazdığınız gibi ben kayıt yaparken 21112022 şeklinde yazınca ardından otomatik 21.11.2022 nokta ayırıcı yada / (slaç) işareti (gg.aa.yyyy) koysun.

elimden geldiği kadar kodlar
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Son düzenleme:
Konu Sahibi
Teşekkürler tam oturdu. Yeni sorun yeni kayıt yapınca ilk sıraya kaydediyor şimdi de.
Yardım için ayrıca emeğine sağlık teşekkürler.

Konu Sahibi
Kafanı ağrıttım ama sen bir örnek kayıt eklersen hatayı tam anlarsın.
Şimdi diyelimki ben yeni görev giricem saati1650 yazdım. tarihide 16062022 yazdım. burda sistem otomatik olarak Saati 16:50 yazsın.
Tarihide 16/06/2022 veya 16.06.2022 yazsın. test et anlicaksın hatayı. :) Şimdiden teşekkürler umarım kusura bakmazsın.

Kafanı ağrıttım ama sen bir örnek kayıt eklersen hatayı tam anlarsın.
Şimdi diyelimki ben yeni görev giricem saati1650 yazdım. tarihide 16062022 yazdım. burda sistem otomatik olarak Saati 16:50 yazsın.
Tarihide 16/06/2022 veya 16.06.2022 yazsın. test et anlicaksın hatayı. :) Şimdiden teşekkürler umarım kusura bakmazsın.
Estafurullah. müsait olunca bakarım
ama tarih girişlerini 22/11 şeklinde girerseniz otomatik 22/11/2022 yapar
diğer şekillerini araştırıp bilgi veririm.

Konu Sahibi
Teşekkürler ilgine. demek istediğim tam olarak şu. 12 yazdım sistem nokta koysun. 12.06 yazdım sistem nokta koysun 12.06. şeklinde bizim memurlar hızlı ve boşluksuz yazıyor. Biz yazarken aralarına noktaları yada / işaretini sistem eklesin bazı kodlarda gördüm denedim ama başka kodlarla sanki çakışma yapıyor hata veriyordu.

tarih ve saat kodları
HTML:
Kod:

girişler
tarih === 23112022 şeklinde
saat === 1030 şeklinde

Çözüm
Konu Sahibi
Çok teşekkürler emeğine ve ellerine sağlık. Kızmayın ama görev bitiş saati 00:00 olarak kayıt yapıyor. bir bakabilirmisiniz. Gerisi tamam.

textbox7 kodları eklememişsiniz
dosyayanıza ekleyip
tekrar kontrol eder misiniz

Konu Sahibi
Son eklediğimde kontrol ederseniz aslında ekli. sadece TextBox sıralaması arttı. Yoksa eklendi son eklediğimi test edermisiniz acaba?
Burada altta olan

Konu Sahibi
HTML:
PHP:

Bakın kodların nosu bu Burda eksik olan ney? Sizin TextBox7 niz aslında bende TextBox9 yani

test dosyasında tarih 5 , saat 6 ve 7 bunları kodları yaptığımda çalışıyor
il 8 , ilçe 9

Konu Sahibi
Tamam sonunda fark edebildim. Kusura bakma oysa dün akşam baktığımda tam sanıyordum şimdi gerçekten de eksik olduğunu gördüm ekledim ve sorun yok. Çok çok sağol hakkını helal et zamanını aldım . Emeğine sağlık. Konu çözüldü kapanabilir. Yeni sorun il ilçe onuda yeni konuda açıcam. İl seçince ait olduğu ilçeler gelsin :)

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri