• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Personel Cari Hesap Toplama Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

yapıcı

Yeni Üye
Aldığı beğeni
7
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar Merhaba
Excelde PersonelHesapYeni adlı sayfada VBA kodlarıyla işlemlerimi yaptım fakat TOPLAMA işleminde takıldım ben formülle işi çözdüm fakat işleyiş istediğim gibi olmadı bu işlemide VBA kodlarıyla yapmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz. Detaylı açıklama dosyada mevcut

Çözüm
Yalnız bunu formdan yapınca çalıştıramıyorum onu nasıl çalıştırabilirim.
Hangi form tonlarca form var üstad.
Gif hazırladım sonuç olarak 1 saniyeye düştü ama teferruatlıca deneyin kodlar karışıktı hep 1 milyona kadar döngü kurmuştunuz ve sanıyorum youtubede biri vardı onun videolarından birşey yapmışsınız :)

Kodları dizi ile değiştirdim.

1.gif
Merhaba.
Kodlarınız yavaş çalışıyor benim eklediğim sizin kod çalışması bitince çalışıyor ve hızlı aktarıyor.
L1(√) dekini silmeyin işaret için.Yada kodada eklenebilirdi esasen ama böyle daha basit.

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Merhaba.
Kodlarınız yavaş çalışıyor benim eklediğim sizin kod çalışması bitince çalışıyor ve hızlı aktarıyor.
L1(√) dekini silmeyin işaret için.Yada kodada eklenebilirdi esasen ama böyle daha basit.

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Arkadaşım Merhaba
Gönderini aldım fakat geri dönüş yapamadım kusura bakma lütfen.
Evet benim kodlarım yavaş çalışıyor nasıl hızlı yapabilirim çok profesyonel olmadığım için bazı olayları bilmiyorum.
Gönderdiğin kod sorunsuz çalışıyor emeğine sağlık teşekkür ederim.
Yenile butonunda çalışıyor sorunsuz

Konu Sahibi
Arkadaşım Merhaba
Gönderini aldım fakat geri dönüş yapamadım kusura bakma lütfen.
Evet benim kodlarım yavaş çalışıyor nasıl hızlı yapabilirim çok profesyonel olmadığım için bazı olayları bilmiyorum.
Gönderdiğin kod sorunsuz çalışıyor emeğine sağlık teşekkür ederim.
Yenile butonunda çalışıyor sorunsuz
L1 de ki olayı anlamadım o nedir.

Merhaba üstad.
L1 deki sıfıra eşit olma durumundaki simge içindi.Yani sıfır ise L1 deki simge olacak sonuç olarak L1 yerine kod ile yazılırdı ama chr ve asc gibi olaylar işin içine girecekti ve sonuç sıfır olmayıda deneyemedim hepsi büyük olunca.
Diğerleri içinde bakarım.

Gif hazırladım sonuç olarak 1 saniyeye düştü ama teferruatlıca deneyin kodlar karışıktı hep 1 milyona kadar döngü kurmuştunuz ve sanıyorum youtubede biri vardı onun videolarından birşey yapmışsınız :)

1.gif

Çözüm
Konu Sahibi

Ekli dosyayı görüntüle 20947
Arkadaşım bu ne hız mükemmel olmuş emeğine sağlık evet ben internetten bulup videolardan başladım bu programı yapmaya kendimce bişeyler yaptım ama gördüğünüz gibi amatör olarak. Aslında bu kadarını da düşünmüyordum ama bişeyler çıktıkça hoşuma gitmeye başladı. Form "frmPersoneller" aslında forma tıklandığında açılması lazım ama dosya boyutu yetmediği için bazı sayfaları sildim onun için açılmıyor.

Rica ederim giftede gösterdiğim gibi bazı sayfalar yok bundan dolayı hatalar oluyordu.
F8 ile adımlayarak kontrol edin.

ggg.gif

Konu Sahibi
Üstat Refaz
Evet gerekli değişiklikleri yaptım problem kalmadı.
Emeğine sağlık tekrar Teşekkür ederim.
Rica etsem benim iki yerde daha aynı hızı kazanmam lazım onlarda da yardımcı olabilir misin.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri