• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru PDF için Toplu İmza

Zacary

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhaba ;
Çok az vba bilgimle excell sayfasındaki tablodan isimleri alarak daha önceden boş olarak hazırladığım örnek dosyadan 447 adet üretebiliyorum. Sonrasında Başka bir kod ile isimleri excell tablomda olan bu dosyalara bilgi de girebiliyorum. Bu aşamada tüm dosyalar baskı için PDF ye dönüştürüldü ve şu an yapamadığım ihtiyacım olan konuya geldik. Pdf ye çevrilmiş her dosya açılarak resim olarak sakladığım iki adet imzanın her sayfaya yapıştırılması gerek. Vba da PDF'i açıp her sayfaya imza resmini yapıştırmak mümkün mü? Değerli görüşlerinizi rica ederim.

Örnek dosyanızı ve resim dosyanızı eklerseniz yardımcı olmaya çalışalım

Konu Sahibi
Merhaba ;
Dosyalar standart pdf dosyaları, imzalarda alttaki gibi png formatında . Aslında dosyayı oluştururken yani excell aşamasında otomatik yaptırabiliyordum ancak bu projede sonradan eklemem gerekti. Burada sorun içinde bulunduğu klasörde tüm pdf leri tek tek açıp her sayfa altına bu imzaları yapıştırmak gerekliliği.

Ekli dosyalar

örnek dosyadan kastımız excel dosyaları yani pdf oluşturmadan önce bu resmi dosyaya eklersek zaten otomatik olarak iş çözümlenir

Konu Sahibi
İlginiz için teşekkürler . O şekilde zaten çözebiliyorum İbrahim bey. Burada sorun bu dosyalar için imzayı ekleyebilmem. Bu dosyalarda gördüğünüz hesap tabloları excell den gelmiyor maalesef. Aslında ihtiyaç duyulan tam olarak pdf dosyasını açıp altlarına imzaları yapıştırmak. Her dosya farklı uzunlukta. Toplamda 16 bin kusur sayfa. Olabilirliğinden de emin değilim aslında. Belki Phyton destekli falan olabilir mi acaba diye görüş almak istedim.

Geri