teyadih
Gold Üye
- Aldığı beğeni
- 160
- Excel V
- Office 2016 EN
- Gold Bitiş
- 8 Mayıs 2026
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar.
Benim bilgisayarımda PAYLAŞIM\BELGELER\1.PERSONEL\PERSONEL LİSTELERİ klasöründeki 1.HAKİM VE PERSONEL LİSTESİ ni başka bilgisayarda açtıklarında
Formüle fazladan eklenen paylaşım\ yazısı nedeniyle asıl bilgisayarda yapılan değişiklikler diğer bilgisayardaki belgelerde güncellenmemiş haliyle geliyor.
Bu sorunun aşağıdaki resimde görüldüğü üzere belgeyi diğer bilgisayarda kayıt ederken baş tarafına paylaşim\ yazısını da ekleyerek Farklı Kaydediliyor olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Asıl bilgisayarda kayıt edilirken resimdeki gibi farklı kaydediliyor ekranı çıkmıyor.
Çok anladığım bir konu değil ama kurulum esnasında veya paylaşım için izin verilirken diğer bilgisayarlarda kayıt işlemini farklı kaydet diye bir seçenek seçilmiş olabilir mi?
Bu tür sıkıntıyla karşılaşan oldu mu? Kayıt esnasında farklı kayıt etme sıkıntısını nasıl çözebilirim. Excell2016 kullanıyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Benim bilgisayarımda PAYLAŞIM\BELGELER\1.PERSONEL\PERSONEL LİSTELERİ klasöründeki 1.HAKİM VE PERSONEL LİSTESİ ni başka bilgisayarda açtıklarında
=EĞERHATA(DÜŞEYARA(R4;'\\Ab31200-0092\PAYLAŞIM\BELGELER\1.PERSONEL\PERSONEL LİSTELERİ\[1.HAKİM VE PERSONEL LİSTESİ.xlsm]Personel Durumu'!$A:$BH;59;0);0) olması gereken formülü aşağıdaki formülde görüldüğü üzere PAYLAŞIM klasörünün önüne paylaşim\ yazısını ekleyerek kayıt ediyor.=EĞERHATA(DÜŞEYARA(R4;'\\Ab31200-0092\[B]paylaşim\[/B]PAYLAŞIM\BELGELER\1.PERSONEL\PERSONEL LİSTELERİ\[1.HAKİM VE PERSONEL LİSTESİ.xlsm]Personel Durumu'!$A:$BH;59;0);0)Formüle fazladan eklenen paylaşım\ yazısı nedeniyle asıl bilgisayarda yapılan değişiklikler diğer bilgisayardaki belgelerde güncellenmemiş haliyle geliyor.
Bu sorunun aşağıdaki resimde görüldüğü üzere belgeyi diğer bilgisayarda kayıt ederken baş tarafına paylaşim\ yazısını da ekleyerek Farklı Kaydediliyor olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Asıl bilgisayarda kayıt edilirken resimdeki gibi farklı kaydediliyor ekranı çıkmıyor.
Çok anladığım bir konu değil ama kurulum esnasında veya paylaşım için izin verilirken diğer bilgisayarlarda kayıt işlemini farklı kaydet diye bir seçenek seçilmiş olabilir mi?
Bu tür sıkıntıyla karşılaşan oldu mu? Kayıt esnasında farklı kayıt etme sıkıntısını nasıl çözebilirim. Excell2016 kullanıyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.