• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü msgbox kendiliğinden kapansın ve işleme devam etsin

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

konukoray

Yeni Üye
Aldığı beğeni
3
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Merhaba,

Elimde ekteki gibi bir dosya var. LİSTE sayfasında ki satırları A4 sayfasında yerine yapıştırarak, yazıcıya gönderiyor. Her bir satır için bir sayfa yazdırıyor.

• “yazdırma işlemine devam etmek istiyor musunuz?” yazan msgbox çıkmayabilir mi? Yada mesela 1 saniye sonra kendiliğinden kapanarak işleme devam edebilir mi?.
  • Sadece LİSTE sayfasına eklemiş olduğum “onay kutusu” ile işaretlenenlerin yazdırılabilmesini sağlayabilir miyiz?
  • “Tümünü seç” ve “Tümünü sil” butonlarının onay kutularını temizlemesi yada seçili hale getirmesini sağlayabilir miyiz?
Bunlar ve daha sonra ekleyeceğim bazı geliştirmelerden sonra dosyayı tamamlayıp çok şubeli perakende mağazalarda kullanılmak üzere benim gibi ihtiyacı olan arkadaşlar için paylaşacağım.
Forumda otomatik kapanan msgbox başlığı var ama bundan faydalanamadım malesef.

Bu konuda yardımı olabilecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

Sayın konukoray Office sürümünüz nedir?

Basit bir çalışma yaptım bir inceler misiniz

Buyurun. Dosya içinde gerekli açıklamalar mevcut.

Çözüm
Konu Sahibi
Sayın ubak, sayın askan yanıt ve desteğiniz için teşekkür ederim.
Sn ubak benim aklıma gelmeyen oldukça pratik bir yöntem izlemişsiniz. Bu dosyayı biraz düzenledim ve bunu yaparken yeni şeyler öğrendim. Bu yüzden biraz geç yanıt veriyorum özür dilerim. Şimdilik düzenlediğim halini paylaşıyorum ama daha sonra yapacağım ve yardımınıza başvuracağım bir ek özellik için yeni bir başlık açacağım. Yeni bir başlık çünkü onun içeriği farklı olacak.
Emeğinize sağlık.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri