• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Metinin içinde aynı olanları almama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

teyadih

Gold Üye
Aldığı beğeni
135
Excel V
Office 2016 EN
Gold Bitiş
8 Mayıs 2026
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar. Ekli dosyada açıkladığım üzere formül ile başka çalışma kitabından aldırdığım metinin içinde aynı olanları almayacak bir formüle ihtiyacım var. Yardım eder misiniz?

Çözüm
F sütunundaki değerlerde işlem yapan kodu paylaşıyorum. Değişiklik varsa siz yaparsınız. Ben ayrıntıya girmek istemiyorum.
Açıklamalar kod içerisinde. Öncelikli olarak pasif satırlardan gerekli olanları açmalısınız.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
F sütunundaki değerlerde işlem yapan kodu paylaşıyorum. Değişiklik varsa siz yaparsınız. Ben ayrıntıya girmek istemiyorum.
Açıklamalar kod içerisinde. Öncelikli olarak pasif satırlardan gerekli olanları açmalısınız.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar. Konuyla alakalı yeni formül talebime ilişkin örnek dosyaya bakabilir misiniz?. Formül olursa daha kullanışlı olacak benim için

Geri