teyadih
Gold Üye
- Aldığı beğeni
- 135
- Excel V
- Office 2016 EN
- Gold Bitiş
- 8 Mayıs 2026
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar.
Ekli dosyada giriş sayfasındaki Sözlü Değerlendirme Listesi sayfasında 11-612 satırları arasında 1'den küçük satırları gizleyen ve sayfa koruması yapan makro kullanıyorum. Bu makroya ek olarak AT5 dolu ise Z-AJ arasındaki sütunları gizleyecek AT5 boş ise AK-AS arasındaki sütunları gizleyecek bir makroya ihtiyacım var.
Sayın murat_8181 sayın aeGNor tarafından aşağıdaki konuda yazılan makrolar örnek dosyamda çalıştı ama asıl dosyamda çalışmadı bir türlü. Bu nedenle asıl dosyamı ekledim ve konu kapandığı için de tekrar açmak zorunda kaldım.
Sayfa koruma şifresi 7895123 Teşekkür ederim. Kolay gelsin.
excelcozum.com
Ekli dosyada giriş sayfasındaki Sözlü Değerlendirme Listesi sayfasında 11-612 satırları arasında 1'den küçük satırları gizleyen ve sayfa koruması yapan makro kullanıyorum. Bu makroya ek olarak AT5 dolu ise Z-AJ arasındaki sütunları gizleyecek AT5 boş ise AK-AS arasındaki sütunları gizleyecek bir makroya ihtiyacım var.
Sayın murat_8181 sayın aeGNor tarafından aşağıdaki konuda yazılan makrolar örnek dosyamda çalıştı ama asıl dosyamda çalışmadı bir türlü. Bu nedenle asıl dosyamı ekledim ve konu kapandığı için de tekrar açmak zorunda kaldım.
Sayfa koruma şifresi 7895123 Teşekkür ederim. Kolay gelsin.

Çözüldü - Makro ile sütun gizleme ve açma
Merhaba arkadaşlar. Ekli dosyanın giriş sayfasında 11-612 satırları arasında 1'den küçük satırları gizleyen ve sayfa koruması yapan makro kullanıyorum. Bu makroya ek olarak Giriş sayfası AS6 da Komisyon Müdürü yazıyorsa AK-AS arasındaki sütunları gizleyecek Yazmıyorsa Z-AJ arasındaki sütunları...

Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.