• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Makro ile Koşullu Biçimlendirme Yapmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mert25

Gold Üye
Aldığı beğeni
67
Excel V
Office 2016 TR
Gold Bitiş
14 Eylül 2025
Konu Sahibi
Merhabalar, ekteki dosyamda Basketbol sayfasında koşullu biçimlendirmeler vba kodu ile yapılıyor.

Şimdi Ana Sayfada Z ve AG sütunları arasında koşullu biçimlendirme yaptım fakat bunun vba kodu ile yapılmasını istiyorum.

Bir de Koşullu Biçimlendirme menüsünden biçimlendirme yaptığım için mi oldu bilemiyorum fakat Basketbol sayfasında sonuçları yazdığım alanda (J-Q sütunları) koşullu biçimlendirme çalışmıyor. Dosyayı kapatıp açıyorum ve tekrar sonuçları yazınca biçimlendirme çalışıyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba?

Makro kaydet açıp koşullu biçimlendirme işlemlerini yaparak makro oluşturabilirsiniz.

Çözüm
Konu Sahibi
Makro kaydet açıp koşullu biçimlendirme işlemlerini yaparak makro oluşturabilirsiniz.

Bu hiç aklıma gelmemişti, teşekkür ederim.

Ustalardan herhangi bir cevap gelmediğine göre konuyu mecburen çözüldü olarak kapatıyorum.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri