• DİKKAT !

    Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Makro İle Diğer Sayfalara Veri Aktarma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Hsn55

Yeni Üye
Katılım
14 Nis 2021
Mesajlar
837
Çözümler
2
Aldığı beğeni
127
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Merhabalar ekli dosya da Personel Girişi sayfasındaki verileri aşağıdaki şartları taşıyacak şekilde diğer sayfalara nasıl aktarma yaparız. Desteğinizi bekliyorum. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.
1-Personel girişi sayfasındaki buton ile tüm biçimlendirmeler (Formüller,Yazı büyüklüğü 12, Times New Roman,Tablo biçimlendirmeleri, )
a)Personel Girişi Sayfasındaki tüm kişiler Bordro ve Banka Bilgileri sayfalarına aktarılacak
b)Personel Girişi Sayfasında G sütununda bulunan Sendika ismine göre kişiler hangi sendika üyesi ise o sendika sayfasına 1 den başlayarak sıra numarası verilerek aktarılacak.
c) Bütün aktarılan sayfaların altındaki 113-126 satırdaki veriler hücre aynı şekilde (formülleri ile aktarılacak)
d)Personel Girişi Sayfasındaki C10:C5000 hücre aralığındaki herhangi bir satırı çift tıklayınca "Bu kişiyi silmek istediğinizden eminmisiniz diye bir uyarı verip evet/hayır denildiğinde silindi yada vazgeçildi uyarısı verilebilirmi?
 
Çözüm
Personel sayfanızda değişiklik olmadığı sürece Veriler temizle butonunu kullanmanıza gerek yok. Bu buton ilgili sayfalardaki birleştirilmiş hücreleri, kalın puntolu alanları ve çerçeve içine alınmış alanları normal haline döndürür. İlgili sayfalara verileri gönderdiğinizde alanlar yeniden düzenlenir.
Ekteki dosya 5.000 kişiye göre düzenlendi.
Tüm sayfalardaki Toplam satırı kalın punto olarak ayarlandı.
Bende sorun görünmüyor. Personel Listesi sayfasındaki Sendika isimleri ile excel sayfalarındaki Sendika isimler aynı olmalı. Belki bunlardan birinde değişiklik yapmış olabilirsiniz.
 
Konu Sahibi
Hocam şimdi oldu. Acaba verileri temizleme butonu olmadan ayın işlemler yapılabilir mi?. Örneğin 2000 personel var. Bu personel 1000 düştü. Ben direk olarak bordo ve banka ve sendika butonuna bastığımda işlem yapacak.Birde Tüm sayfalarda toplam satırı kalın punto ile yazmak mümkün mü?
 
Personel sayfanızda değişiklik olmadığı sürece Veriler temizle butonunu kullanmanıza gerek yok. Bu buton ilgili sayfalardaki birleştirilmiş hücreleri, kalın puntolu alanları ve çerçeve içine alınmış alanları normal haline döndürür. İlgili sayfalara verileri gönderdiğinizde alanlar yeniden düzenlenir.
Ekteki dosya 5.000 kişiye göre düzenlendi.
Tüm sayfalardaki Toplam satırı kalın punto olarak ayarlandı.
 
Çözüm
Konu Sahibi
Hocam sadece ,bordro sayfasında "Samsun Orman İşletme Müdürlüğü Personelinin 2022 Yılı Eylül Ayı Ek Ödeme Hakediş Tutarı Toplamı : " karşısındaki toplam rakamı yazmadı
 
Hocam Her şey için çok teşekkür ederim. Şuan için bir sıkıntı görünmüyor. Farklı bir sendika sayfası eklesem onu da aktarır mı acaba?
Personel Listesindeki Sendika ile Sayfa isimlerindeki Sendika isimleri aynı olduğu sürece istediğiniz kadar ekleyebilirsiniz. Herhangi bir sorun olduğunda yeni konu açarak yazabilirsiniz. İyi akşamlar. Kolay gelsin.
 
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri
Üst