• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Mail gönderen kısmını düzenleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

seng

Yeni Üye
Aldığı beğeni
94
Excel V
Office 2013 EN
Konu Sahibi
Arkadaşlar herkese merhabalar, ekteki excelde otomatik mail gonderıyorum ancak mail gönderen kısmını nasıl düzenleyebilirimörneğin 2 hesabım var kayıtlı ben ikinci hesabımdan gondermek ıstıyorum. böyle bir şey yapılabilir mi? Şimdiden teşekkür ederi.

Selam,
Veri doğrulama ile mail adresleri ekledim.
Bu şekilde işinizi görür mü bilemedim.
Sayfa 1'e kendi mail adreslerinizi ekleyerek mail sekmesinde F2 hücresinden değiştirerek kontrol edersiniz.

Benzer bir çalışmayı da aşağıdaki linkte ve konusunu paylaşıyorum;
Konu linki; Soru - Excel sayfalarını pdf yapıp ayrı kullanıcılara gönderme hk

Son düzenleme:
Konu Sahibi
Hocam koda bır sey ekledınız mı? Kodda bır farklılık goremedım

Sn. seng kodda bir değişiklik yapmadım.
1 mesajınıza istinaden yazıyorum yapılır mı diye sormuşsunuz. Yapılır.
Outlook mu kullanıyorsunuz yoksa mailleri wep üzerinden mi gönderim sağlıyorsunuz?

Bu tür işlemler için Outlook kullanmanızı tavsiye ederim. Çünkü bizatihi kullandığım bir kaç örnek var wep üzerinden sürekli problem yaşıyor iken Outlook üzerinden şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadım.

Gün içerisinde pek müsaitliğim olmuyor akşam üstü "Outlook mu kullanıyorsunuz yoksa mailleri wep üzerinden mi gönderim sağlıyorsunuz?" vereceğiniz cevaba göre yardımcı olmaya çalışacağım. Ama wep üzerinden pek ümit vermeyeyim.

İyi çalışmalar.

Konu Sahibi
Sn. seng kodda bir değişiklik yapmadım.
1 mesajınıza istinaden yazıyorum yapılır mı diye sormuşsunuz. Yapılır.
Outlook mu kullanıyorsunuz yoksa mailleri wep üzerinden mi gönderim sağlıyorsunuz?

Bu tür işlemler için Outlook kullanmanızı tavsiye ederim. Çünkü bizatihi kullandığım bir kaç örnek var wep üzerinden sürekli problem yaşıyor iken Outlook üzerinden şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadım.

Gün içerisinde pek müsaitliğim olmuyor akşam üstü "Outlook mu kullanıyorsunuz yoksa mailleri wep üzerinden mi gönderim sağlıyorsunuz?" vereceğiniz cevaba göre yardımcı olmaya çalışacağım. Ama wep üzerinden pek ümit vermeyeyim.

İyi çalışmalar.
Outlook kullanıyorum hocam, teşekkür ederim.

Selam,

>>Set rng = Sheets("RAPOR").Range("A1").CurrentRegion
>>Body = "Merhaba,"
>>.To = ""
>>.CC = ""
>>.BCC = ""
>>.Subject = ""

İlgili kısımları kendinize göre düzenlersiniz.
Düzenleyebilmeniz durumunda kod çalışacaktır.
Biraz kurcalayın ve öğrenin diye dosyanıza uygulamadım.
Başarılar...

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Selam,

İlgili kısımları kendinize göre düzenlersiniz.
Düzenleyebilmeniz durumunda kod çalışacaktır.
Biraz kurcalayın ve öğrenin diye dosyanıza uygulamadım.
Başarılar...

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Hocam çok çok teşekür ediyorum.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri