• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Lokanta & cafe yönetim sistemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

SonOsmanlı

Yeni Üye
Aldığı beğeni
21
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhaba değerli #Rafez Hocam,
Aylar önce bir arkadaşım için lokanta & cafe programı yapayım diye biraz çalışmıştım.Bazı aksilikler ve programdaki bazı durumlar yüzünden yarım bırakmıştım.Hala daha aynı şeyler var...Bunlar aklıma gelenleri sıralayorum.
1-Comboboxlaraı "tik" atınca toplamlar tutmuyor.
2-Enter ile içeceklere gelince içeceklerin fiyatı içecek bedeline gitmiyor.
3-Ara Toplamda olması gereken "İçecek Bedeli +Yemek Bedeli + Eve Teslim (Tabi işaretlenirse) "Ara Toplam"da görünmüyor.
4-"Yenile" dediğimde bütün sütunlar temizleniyor fakat "Combobox"lar seçili kalıyor.
5-Döviz çeviricide binlik ayraç formatını bir türlü yapamadım...
Şimdilik aklıma gelenler bunlar..Eğer sizde dener bazı aksaklıkları yapabilirseniz hem benim arkadaşımın işine hemde bilmiyorum uygun olur mu programdan yararlanmak isteyen forumdaki arkadaşların işine yararsa faydalanabilirler...
Sağlıcakla...

Çözüm
Abey.Gaza geldim tümünü sayfaya göre ayarladım.
Çeeviriciyide sayfadan alıyor ama aslında internetten çekilebilinir.
Yada Döviz türü seçilince inputbox açılır ve oraya o ankikuru manuel de yazabilirsiniz ama ben hücreye sabitledim siz koda yazmışsınız ve kod ile alakası kalmadı hiçbirşeyin artık.

Daha bence ayarlanması gereken yerler olabilir esasen.Bu dosyayı deneyin. azraep hocamızda bitirince ekleyecek belki o daha kullanışlıdır.Comboların görünmesini istemediğiniz kolan genişliklerini 0 yapın koddan.

rrrtt.gif
Konu çözüldüğü için dosyayı arşive ekledim
oradan kontrol edebilirsiniz

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri