arslanbey
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 25
- Excel V
- Office 2019 TR
Konu Sahibi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
Haklısınız çok özür dilerim örnek dosya eklemeliydim verdiğiniz kod uyguladım ama veriyi alamadım bu sebepten dolayı örnek dosyayı ekliyorum.İyi akçamlar.Öncelikle konu açarken örnek ekleyin konular fazla uzamaması için.
İkinci olarak mesela alttaki gibi yaparsanız textbox1 e bulunan satırın 1.sütun verisi gelir.
İf not bul is yazan yerin altına eklenebilini
HTML:
İlk önce gerçekten ilginizden dolayı Allah razı olsun. Yapmak istediğim "miad kontrol"den listwiev ve combobox seçim yaptığımda "imha miktarı textbox" veri gelmesini istiyorum. sonrasında textbox gelen veriyi güncelleyip yeni veri yazmasını sağlamak istiyorum.Yada gifteki gibimi olacak?
Textbox16 için yaptım diğerler için olayı anlamadım.
Ekli dosyayı görüntüle 29044
Tamam hocam bekliyorumAmin,sizdende.
Olay şimdi anlaşıldı ufak ekleme yapmak gerekecek.Zaten ilk mesajda alttaki gibi kod var.Ordaki bulAy kısmı eklenip bulAy.column ile bulunan sütundan textboxa gelir.
Akşama doğru halledip ekletim inşaAllah.
HTML:
Gerçekten çok teşekkür ederim. Allah razı olsun hakkını helal et.
Private Sub UserForm_Initialize() kısmına ComboBox4 için sadece şu kodu yazmıştım.Rica ederim.
Combo için ancak yarın bakabilirim sma alttaki kodu cells yada range gibi yada comboya veri çeken kodun başına ekleyin yada o kodları ekleyin mobilden ayarlamaya çalışayım.
ThisWorkbook.Worksheets("Miad").
Burdaki range başına ThisWorkbook.Worksheets("Miad").ComboBox4.Column = Range("C1:N1").Value
Burayı yanlış yapmışsınız yazdıklarımı tekrar dikkatli okuyun özellikle 14.Mesajı.ThisWorkbook.Worksheets("Miad").ComboBox4.Column = Range("C1:N1").Value