• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü ListWiev menüyü yeni excele ay bazında yada yedekleyerek listeyi temizleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

okinava14

Yeni Üye
Aldığı beğeni
128
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Hayırlı geceler herkese. başlıktanda anlaşılacağı üzere Görevler sayfası listwiex de görünüyor.
AY sonunda belki 20 görev belki 30 görev olacak. İstediğim. Yeni ay girdiğinde bu listeyi örnek: ocak2023 şubat2023 gibi yedeklemeler yapmasını istiyorum. Formda yedekle butonuna tıklayınca önce eminmisiniz gibi uyarı versin evet hayırlı ve ikinci excele her ay yedekleme yapmak istiyorum. Hiç örnek bulamadım bu konuda.
Umarım yardımcı olacak biri olur.
Dosya ekte.

Çözüm
Alttaki gibi deneyin ama denemedşm mobilden ayarladım.

Msgbox "DİKKAT!" & vbnewline & "Bu mesajın birinci satırı." & vbnewline & "Bu mesajın ikinci satırı." & vbnewline & "Bu mesajın üçüncü satırı"
Konu Sahibi
Çok teşekkürler emeğine sağlık. Çalışma kitabı tamam ama sadece veriler sayfasını yedekleme imkanı varsa yemede yanında yat olacak yoksa buda olur. Sıkıntı yok yani.

Konu Sahibi
Yok yok sağolun tam olmuş dikkatimden kaçmış. Ek birşey rica edicem Uyarı mesajında yazıları ben biraz uzun yazdım fakat istediğim yerden ikinci satır yapabilirmiyiz acaba? yani Cümle uzunca gidiyor ve cümle tık diye alt satıra iniyor. Göze hoş görünmesi açısından. 2 veya 3 satırlı yapmak istiyorum. olursa tabi. Örnek altta kalın cümleler olan.

''DİKKAT! Bu mesajın birinci satırı. Bu mesajın ikinci satırı. Bu mesajın
üçüncü satırı gibi yani.
'' Bu şuan görünen. istemediğim yani

DİKKAT!
Bu mesajın birinci satırı.
Bu mesajın ikinci satırı.
Bu mesajın üçüncü satırı
gibi yani.
İstediğim bu olsun yani.

Alttaki gibi deneyin ama denemedşm mobilden ayarladım.

Msgbox "DİKKAT!" & vbnewline & "Bu mesajın birinci satırı." & vbnewline & "Bu mesajın ikinci satırı." & vbnewline & "Bu mesajın üçüncü satırı"

Çözüm
Konu Sahibi
Çok sağolasın. Teşekkürler. emeğine sağlık. Fazla oldum ama gerekirse yeni konuda açabilirim. Hatalı veri girişi yada yazılan görev iptal oldu. bunu silme komutu?

Çok sağolasın. Teşekkürler. emeğine sağlık. Fazla oldum ama gerekirse yeni konuda açabilirim. Hatalı veri girişi yada yazılan görev iptal oldu. bunu silme komutu?
Rica ederim en iyisi yeni konu açın zaten kilitlenmiş çözüldü diye ayrıca bazı kodlarınızda hata vardı unuttum ama aklımda kalandan biri textboxa veri alırken rowsource ile yapılmıştı yanılmıyorsam.
Benim zaten bugün zamanım yok.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri