Bluekaya
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 31
- Excel V
- Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhabalar hocalarım ilk söylediğim gibi listviewden çok anlamadığım için çözüm bulamayınca destek aldığım sizlerin yanına koşa koşa geldim..
Sorunum şu bir adet listviewim var ( olmaz olaydı
) ben bu listview e eklediğim verileri seçileni sil dediğimde hem listviewden, hem satisdetay sayfasından satır olarak silmeli ve ayrıca seçtiğim satırdaki ürünlerin adlarını bulup "SATISLAR" ve "faturastok" sayfalarından sattığım adet kadar geri düşmeli yani satışı iptal etmek gibi birşey
2 adet ürün var ama adetleri aynı satış yapılıyor ürün adı kısmındaki ürün isimleri ve yan ürün ismindeki ürünleri.
bunu normalde comboboxda çift tıklayınca silme işlemini yine sizlerin sayesinde yapmıştık şimdi aşağıdaki kodlar listview e uyarlamaya çalıştım ama olmadı. lütfen yardım.
HTML:
Sorunum şu bir adet listviewim var ( olmaz olaydı

2 adet ürün var ama adetleri aynı satış yapılıyor ürün adı kısmındaki ürün isimleri ve yan ürün ismindeki ürünleri.
bunu normalde comboboxda çift tıklayınca silme işlemini yine sizlerin sayesinde yapmıştık şimdi aşağıdaki kodlar listview e uyarlamaya çalıştım ama olmadı. lütfen yardım.
HTML:
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.