• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü listview kendiliğinde sütün açması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

turgay1983

Yeni Üye
Aldığı beğeni
21
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Herkese merhaba
benim sorunum. alış faturası kaydederken. lwevrak bölümü yana doğru açılıyor. aynı sütunlar birbirini tekrar ediyor ne yaptım ise düzeltemedim konu hakkında bilgisi olan acil yardım edebilir mi?

Çözüm
merhaba dediğinizi alış faturasına değil de Lw evrakın içine yazınca oldu teşekkür ederim bilgi için
Rica ederim önceki mesajda dediğim gibi diğer formlarıda inceleyin.

Ayrıca son dosya eklemiştim orda sütun sıralama kodlarını kullanmayacaksanız alttaki kodları silip sizin kodların başındaki tek tırnakları silin.

HTML:
Rich (BB code):
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

HTML:
JavaScript:
Merhaba.
Bu dosyayı tanımasanız ve başkası aynı soruyu sorsaydı o kadar userformun içinden neyi nasıl yapılacağını anlar mıydınız?

Konu Sahibi
Merhaba.
Bu dosyayı tanımasanız ve başkası aynı soruyu sorsaydı o kadar userformun içinden neyi nasıl yapılacağını anlar mıydınız?
merhaba
sanırım haklısınız.
şöyle anlatayım. ana menüdeki TreeView1 de olan Cari işlemlerin altında Alış faturasına tıklayınca açılan ekranda ekle butonu ile yeni fatura ekleme işlemi yapıyorum. ama faturaya her ürün eklediğimde LwEvrak(listview) yana doğru sütün genişletiyor. bunu nasıl engellerim

Ayrıca listview sütuna tıklayınca sıralıyor ama tarihler hatalı oluyor sizin dosyada sanıyorum sayılardada olabilir denemedim.
Onun yerine arşivimde olan kodu ekledim sıralama için.
ilk gif sizin ikinci benim eklediğim kod.

1.gif

2.gif

Size bir bilgi vereyim resimdeki gibi columHeader.add varsa öncesine önceki verdiğim kodu ekleyin başka yerlerdede olabilir ben hepsini incelemedim.

.ColumnHeaders.Clear bu kod yazılmayınca ediğiniz gibi sütunlar eklemeye devam eder.Kod ise ilk önce başlıkları siler.

3.png

merhaba dediğinizi alış faturasına değil de Lw evrakın içine yazınca oldu teşekkür ederim bilgi için
Rica ederim önceki mesajda dediğim gibi diğer formlarıda inceleyin.

Ayrıca son dosya eklemiştim orda sütun sıralama kodlarını kullanmayacaksanız alttaki kodları silip sizin kodların başındaki tek tırnakları silin.

HTML:
Rich (BB code):

HTML:
JavaScript:

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri