• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Listview Dinamik Filtreleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Local

Yeni Üye
Aldığı beğeni
25
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Dün gönderdiğim ekli dosyamda süzerek filtreleme yapmak istiyorum fakat anlaşılmadığım için tekrar konuyu açmak zorundayım ilgili kişi konuyu kapadı çünkü.Dediklerini yapıp düzeltmeye çalıştım filtreleme oldu fakat Combobox üzerinden Stok Adı ,Stok Kodu,Ürün Grubuna göre seçim yaptığım zaman Listviewin 1.kolonuna verileri getiriyor diğer kolonlar boş deneyince sizde göreceksiniz.

ilgili kişi olarak tekrar yazayım.

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Yukardaki kodda sayfa2 ler eksik alttaki gibi.Yani pes üstad o kadar anlattım yine bildiğiniz yoldan devam etmişsiniz :(
arr = Sayfa2.Range(Sayfa2.Cells(2, kolonno), Sayfa2.Cells(ss, kolonno))
Neyse kodlar tekrar düzenlenecek ve önceki konunuzda konu başllığı olarak çözülmüştü.
Düzenleyince eklerim ve umarım Bütük kalın aynı zamanda kırmızı yaptıklarımı bundan sonra aklınızda tutarsınız.

Resimdeki alttaki kodun devamını siz devam edin listviewin son sütununa kadar.Açıklama yazıyor zaten kodda.
HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

1.png

Çözüm
Konu Sahibi
Napim valla üstad kusura bakmayın gün içinde stresli bir yerde yazıyorum programı .

Sorun değil abey.Form kuralları gereği konu başlığı çözülünce kapatılması gerekiyor yoksa soruların ardı arkası kesilmiyor tecrübelerle sabit :(.Bu yüzden kapatmıştım.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri