• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Listelerdeki değerleri ayrı ayrı sayfalara yazdırmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Ozgurkoc

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
İyi günler arkadaşlar huzurevinde çalışıyorum yaşlıların bilgilerini kaydettiğimiz bi Excel sayfası tutuyoruz isteğim şudur.başlangıçtaki Excel sayfasına TC,ad soyad,Aldığı hizmet(huzurevi-rehabilitasyon), ücret durumu(ücretli-ücretsiz), oda ücreti, kabul tarihi,ayrılış tarihi başlıklar bunlar ücretli yaşlıları huzurevi ve rehabilitasyon olarak oda ücreti ile beraber bi sayfaya ücretsiz yaşlıları da TC ad soyad aldıgı hizmet olarak başka sayfaya listelendire bilirmiyiz ben bunu tamamen manuel olarak yapıyorum bi sayfadan silip dier sayfaya yazıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Yapılabilir. Örnek bir dosya paylaşın müsait olan biri size yardımcı olur.

Konu Sahibi
Veri girişe girdiğim bilgileri dier sayfalarda ayıra bilirsek çok yardımcı olmuş olacaksınız şimdiden çok teşekkür ederim

Dosyayı bir inceleyin makro ile yapılmıştır. İlk açılışta makroları etkinleştirmeniz lazım. Sayfalar arasında geçiş yaparken verileri yeniler. Ekikler olabilir onları bildirireniz düzeltilir.

Konu Sahibi
Dosyayı bir inceleyin makro ile yapılmıştır. İlk açılışta makroları etkinleştirmeniz lazım. Sayfalar arasında geçiş yaparken verileri yeniler. Ekikler olabilir onları bildirireniz düzeltilir.
Elinize sağlık istediğim böyle bişeydi ama veri girişte sıralı isim yazıyorum ücretli ücretsiz karışık ücretli sayfasında boşluk bırakarak yazıyo örneğin 7. satırda ücretsiz yaşlı varsa ücretli sayfasında 7. satır boş bunu doldura doldura gidebilirmiyiz? Birde ücretli ve ücretsiz sayfalarındaki sıralama numaraları veri girişten almasa kaç ücretli kaç ücretsiz yaşlımız var onun sayısını ögrensek olurmu?

Elinize sağlık istediğim böyle bişeydi ama veri girişte sıralı isim yazıyorum ücretli ücretsiz karışık ücretli sayfasında boşluk bırakarak yazıyo örneğin 7. satırda ücretsiz yaşlı varsa ücretli sayfasında 7. satır boş bunu doldura doldura gidebilirmiyiz? Birde ücretli ve ücretsiz sayfalarındaki sıralama numaraları veri girişten almasa kaç ücretli kaç ücretsiz yaşlımız var onun sayısını ögrensek olurmu?
evet gördüm hemen düzeltiyim

Düzeltilmiş haldedir:

Konu Sahibi
Düzeltilmiş haldedir:
çok teşekkür ederim elinize sağlık istemeye yüzüm kalmadı ama son olarak bir iki bişey daha isteyebilirmiyim isteklerimi excelin içine yazdım eğerki yapma imkanınız olursa bizleri çok memnun edersiniz işlerimi çok daha kolaylaştıracaksınız tekrar çok teşekkür ederim.

çok teşekkür ederim elinize sağlık istemeye yüzüm kalmadı ama son olarak bir iki bişey daha isteyebilirmiyim isteklerimi excelin içine yazdım eğerki yapma imkanınız olursa bizleri çok memnun edersiniz işlerimi çok daha kolaylaştıracaksınız tekrar çok teşekkür ederim.
Kontrol ediniz!

veri girişteki kontenjan ve mevcut tablolarında erkek huzurevini toplam sayacak sonra kaç tanesi ücretli kaç tanesi ücretsiz erkeklerin onu ayrı sayacak anlata bilmişimdir inşallah bu bütün bölümler için geçerli olucak
Dediğiniz gibi yaptım yanlışlık var mı ?

Şimdi bakın Huzurevlerini şarta bağlamamışım o yüzden hata çıktı

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri